EN LÄTTNAD
Gud så skönt! Vilken lättnad! Ni vet problemen som jag berättade om i förra inlägget.. Jag googlade lite och fick se att Adobe har en testverision på Photoshop som gäller i 7 dagar, därefter kan man välja att köpa programmet men betala 129kr i månaden tror jag att det var. Hur fantastiskt är inte det? Minns på min tid när man var tvungen att köpa programmet för typ 15.000kr om inte mer.. Man hade ju knappast råd? Jag lyckades dock hitta mitt PS CS5 i obruten originalförpackning på Blocket för typ 6 år sedan för ynka 5000kr, jag tog risken och slog till direkt.. Hur som helst. Utan Photoshop kan jag inte arbeta. Testversionen fungerar utmärkt! Tur det.
 
Nu ska jag inte tjabbla mer om det, fick bara lite panik i går när inget fungerade och man vet man har massor med jobb och projekt på gång. Nästa vecka ska jag till tryckeriet och ordna med nya konsttyck. Är så taggad på nuet och framtiden och alla planer jag har. Det känns så himla bra allting just nu. Visst är det väl härligt? :)
 
 
Bilden är från när jag höll på att måla The Walk. Jag älskar den målningen. Älskar att den går i gråskala. Den kommer som konsttryck i storleken 50x70cm inom en snart framtid.
 
Nu måste jag koka mig en kopp kaffe och fortsätta här. Kram!
 
// Sandra
agnes

Känner igen mig såå mycket i the struggle om Photoshop, jag hoppas för allt i världen att mitt fd studentrabatt-pris aldrig går ut nu eller att de inser att jag inte längre är student. :')

Rebecka

När kommer The Walk i konsttryck? :) bara älskar den !!!

Svar: Åh tack snälla! The Walk kommer tillsammans med andra nya konsttryck och påfyllningar i samband med nylanseringen av min websida och shop i november! ❤️❤️❤️
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress