DEN HÄR GÅNGEN TROR JAG PÅ MIG SJÄLV
Hej bloggen! Nä.
 
Hej alla läsare!
 
Det har varit lite halvdött här på senaste tiden. Vi är ju mitt uppe i flytt från Portugal tillbaka till Sverige samtidigt som jag håller på att bygga upp en helt ny webshop för min konst. Det har jävlats något fruktansvärt.. Jag som den jäkla pappskalle jag är borde ha kollat upp hur allt verkligen fungerar och checkat av lite omdömen mellan de olika shop-leverantörerna innan jag satte igång och designade en hel shop! Men det gjorde jag såklart inte. När allt så gott som var redy to go upptäcker jag att betalsystemet suger hos denna leverantören. Så nu håller jag på att tänka om lite. Plan B. Men det blir nog bra tillslut. Om inte annat så lär man sig alltid av sin misstag.
 
Jag känner mig så glad ändå. Så hoppfull. Taggad. Motiverad på min framtid som konstnär. Känner mig mer redo än någonsin att ta detta på allvar, satsa helhjärtat och utvecklas. Känner att jag nog aldrig tidigare har brunnit såhär mycket för konsten, skapandet och att få bedriva en verksamhet inom det. Känner mig så tacksam som får göra allt det här. Det känns lite som att det är nu eller aldrig, en gång för alla, tredje gången gillt.
 
Och det som verkligen är annorlunda den här gången, är att jag tror på mig själv.
 
En äldre abstrakt målning som jag bara älskar. Vad tycker ni?
 
Tack för att ni troget hänger kvar här och följer min resa genom berg och dalar. Det är en fröjd att ha er med i åkvagnen ♥
 
// Sandra
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress