SEVEN PAINTINGS
Här om dagen så satt jag och gick igenom mina målningar. Då slog tanken mig, hur många målningar blev det här i Portugal egentligen? Det borde väl inte ha någon betydelse egentligen, fast för mig har det betydelse eftersom det handlar om någonting djupare.
 
Jag har i många många år haft slagsmål med mig själv när det kommer till flera olika saker här i livet. En av dem har varit min kreativa potens. Jag har aldrig riktigt trott på mig själv och att jag kan. Jag har alltid varit väldigt osäker i mig själv och framförallt när det kommer till mitt skapande av konst. Jag har därför satt spärrar och helt enkelt blockerat mig själv vilket gjort att jag haft svårt att ens ta fram penslarna eftersom jag är rädd för min egna kriticism.
 
Men de senaste åren har handlat mycket om att utmana mig själv och försöka "släppa taget". Tänka "jag kan" istället för tvärtom. Och försöka. Om och om igen. Det har funkat. Det går framåt. Jag är så klar i huvudet med vad jag vill åstadkomma i mitt liv och som konstnär och där har jag ju därför tagit första steget redan. Jag tror att flytten hit till Portugal har varit en stor hjälp till att hamna på rätt väg. Det har blivit som en spark i baken, ett uppvaknande och en källa till ny energi och kraft.
 
 
 
 
 
 
Så jag målade 7 målningar här och för mig är det en seger. Ju mer jag har målat, desto fler spärrar har släppt. Jag ser hur jag faktiskt klarar av, hur jag blir bättre, utvecklas och hur jag lär mig att sänka kraven på mig själv. Framförallt har det handlat om min egna inställning.
 
Att jag också lyckades sälja varenda en av dem, är lite som en bekräftelse och en bonus. Lite som ett kvitto på att allt hårt jobb rent mentalt, har varit värt det. Och även ett intyg på att jag är på väg i rätt riktning ♥
 
Kärlek till Er!
 
// Sandra
Vera

Jag har alltid älskat din konst men måste erkänna att dina målningar från Portugal har varit något extra! De är så levande!
Kram

Vera

Jag har alltid älskat din konst men måste erkänna att dina målningar från Portugal har varit något extra! De är så levande!
Kram

Sandra

Haha, orkar inte att jag först nu såg att Champagne är en "utvecklad" Wild fire😅 Hur eller hur så älskar jag de allihop! Hela bunten!

Elina

Fantastiska målningar, förstummas av din skicklighet. Kvinnan med flamingon är definitivt min favorit. Kram

Kajsa

Heelt fantastiska!

veckomagasinet Anne von Porat

superfina målningar

Linnéa

Fjärde utlagda fotot av konst tavla var den coolaste tycker jag. wow! :)

Helena Rahlenius

Wow vilka underbara målningar ♡
Älskar dem !

Hanna Karlsson

Verkligen jättefina målningar!

http://hannafialotta.blogg.se

Aiia

Åh vad roligt att du har flyttat till Portugal, jag flyttar till Lissabon nästa helg! Är så nervös!! PS. Du är en grym konstnär

CJ

Sandra! Så glad att jag hittade tillbaka hit. Vilken fantastisk konstnär du är!
Kram,

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress