LÄGESRAPPORT OCH LITE AV VAD JAG VILL HÄR I LIVET
Hej allihopa! Nu är det tre veckor kvar ungefär tills vi börjar rulla tillbaka till Sverige.. Det känns så konstigt att jag längtar efter mitt hemland så pass mycket som jag gör. Trodde aldrig det skulle hända. Vill bara hem, börja om, ta nya tag.. Börja ett nytt liv. Så jäkla konstigt! Livet är så knasigt. Men på nåt sätt så ser jag allt så mycket klarare och jag känner mig klokare.. typ som att ett ljus gick upp för mig och jag ba ahaaaa! Är ni med vad jag menar?
 
Jag hoppas bara att det kan bli rätt för oss den här gången. Vi behöver "lugn och ro" nu, ett stadigt och origaniserat liv med någorlunda rutiner. Fokus på jobb och karriär men ändå med balans och en sund livsstil. Där förutom att jobbet för oss är något roligt och en stor passion hos oss båda, också har en fritid som bryter av med andra roligheter.. eller också bara lugn och ro och slapp i soffan. Fan det änns som att vi båda växt något så otroligt av det här ändå. Låter som att vi skulle vara 12 år.. men ni kanske förstår..
 
Jag/vi vill jobba med vår konst mer än någonsin. Vi vill kunna hjälpa djuren med hjälp av just konsten i framtiden. Liksom ge tillbaka på något sätt.. Kanske starta en insamling och där vi personligen ser till att pengarna kommer till rätta? Och där vi personligen och fysiskt kanske kan vara till hjälp?
 
Jag vill leva tills jag blir gammal och grå tillsammans med min andra halva, min själsfrände, min bästa vän och min livs stora kärlek Marco. Jag vill ha vårat mysiga lilla hus en dag tillsammans med honom och våra djur. Jag vill bara att allt ska få falla på plats och att vi får lugn och ro i våra själar och i vårt vardagliga liv. Att vi ska få hitta vår plats här i livet.
 
 
Så snälla Gud, om du finns eller om något annat där uppe med högre makt finns.. hör min/vår önskan ♥
 
 
 
Lite muppigt avslut på detta inlägg men vafan.. Haha..
Hoppas ni har det bra! Vi hörs nästa gång vi hörs. Kram på er!
Josefine

Woow, så snygg!

Svar: ❤️❤️❤️
kandees.com

Olivia

Alltså jag ÄLSKAR den här. Wow. Magisk! Finner verkligen inga ord för hur fascinerad och imponerad jag är av din konst. Du är så himla duktig verkligen och en sådan inspiration för mig när min egna kreativitet svackar.

Stina

Fantastiskt fin tavla och jag delar din önskan om att kunna hjälpa djuren. Är tavlan till salu? Gör du tavlor på beställning? Skulle älska att bli porträtterad i denna stilen.

Svar: Hej Stina! Tack snälla du! <3 Målningen är tyvärr såld. Det går bra att skicka iväg en intresseanmälan om specialbeställning till sandranobreart@outlook.com :)
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress