17.000 FÖLJARE
Hej på er! Hur mår ni? Här är det fullt upp inför flytten tillbaka till Sverige och därför får ju bloggen lida lite. Jag såg precis att bloggen passerat 17.000 följare och jag fattar inte vart alla dessa 17.000 personer håller hus för det är knappt 100 pers om dagen som tittar in här haha. Jag fattar ju varför besöksantalet är så lågt eftersom jag uppdaterar så sällan, men mina följare till bloggen blir bara fler och fler för varje dag som går. Visst är det lite konstigt? Men såklart jätteroligt! :)
 
Det är snart två veckor sedan jag skrev här sist och det känns som att en hel del har hänt sen dess, speciellt på konstfronten. Jag har haft turen att få sälja hela 4 stycken originalmålningar! En av dom har gått till USA (!) Nu har jag inga original kvar för alla är sålda och jag vet inte hur jag ens ska beskriva hur lycklig jag känner mig? Hur tacksam jag är. Tacksamheten är såklart enorm för varje sälj jag gör, stort som litet, men att få sälja ett original är ändå lite speciellt. Det kan nog vilken annan konstnär hålla med mig om. Visst?
 
Sedan har jag jobbat vidare med min webbutik som kommer nylanseras i förhoppningsvis November. Jäklar i havet vad många timmar jag har lagt ner på detta men det blir så himla bra och det är ju så roligt att det har varit värt både nackspärr och många arbetstimmar. Det här kommer ju att bli mitt heltidsyrke när vi är tillbaka i Sverige - att vara konstnär och driva en webbutik, så det är viktigt för mig att allt är uppbyggt på ett sätt som jag kan stå för. Jag ska ju representera en del av mig själv.
 
Sedan har jag målat en ny tavla också! En fräknig skönhet som känns väldigt elegant och festlig att hon fick heta Champagne. Vad tycker ni?
 
 
Nästa vecka börjar vi den långa färden tillbaka till Sverige igen med bilen. Shit vilken resa detta varit. Åh, jag är så glad och tacksam som fått göra det här. Att vi tog steget, jag och min älskade man. Vi har lärt oss så mycket, kommit varandra ännu närmare, blivit nykära om och om igen, fått nya insikter, blivit klokare, visare och fått en närmare relation till vår gullunge Selma (Vår lagottotjej).
 
Det känns som att vi tre stått och hållt om varandra innuti en stängd ros som nu håller på att slå ut och blomma.
 
// Sandra
GoForFit

Så vacker. DEN hade varit riktigt drömmig att ha på väggen här hemma 🙌🏼

Och resan ni haft låter helt fantastisk :)

Svar: Tack snälla <3
kandees.com

Anna

Tycker att det är den finaste tavlan du gjort. Blir helt hänförd av henne. Säljer du tryck av henne?

Svar: Oj, är det sant!? Tack snälla! Jag kommer att öppna min nya shop snart och då kommer det att komma tryck av henne :)
kandees.com

Helena Rahlenius

Hej!
Jag har precis hittat till din blogg och kommer definitivt komma tillbaka. Underbar målning !

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress