VAD HAR VI GJORT?!
Gud. Vad har jag gjort? Vad har vi gort? Lite så går känslorna och tankarna just nu. Vafan.. Ni vet ju att jag är skitärlig så jag tänker inte ljuga eller försköna något. Jag ska inte säga att jag ångrar mig att vi flyttade tillbaka till Sverige och jag visste att jag skulle känna såhär i början.. Att gud.. gud vad jag saknar Portugal. Men jag kommer aldrig någonsin att ångra något jag gör i mitt liv. Aldrig.
 
Jag var öppen för alla slags känslor som skulle tänkas komma med flytten tillbaka hit. Och jag sa till mig själv att jag bara skulle omfamna alla känslor. Och acceptera dem. Jag visste att jag skulle kunna komma att känna exakt såhär som jag känner just nu. Så det kommer inte som någon överraskning direkt.
 
Det har förvisso bara gått ungefär två veckor sedan vi flyttade tillbaka till Sverige, men redan har jag blivit påmind om varför jag en gång valde att flytta ifrån landet. Tänk så nyttigt ändå att få komma tillbaka hit till Sverige och få sig denna käftsmäll? Jag ler lite här för mig själv. Livet är komiskt. Ironiskt. Intressant. Och jag älskar hur mitt liv ständigt upplyser mig om saker och ting och hur jag fortsätter att se siffrorna 11, 22, 1111 och 2222 i olika utföranden.. Kanske jättetöntigt men jag ser det som ett teckan från ovan haha. Att jag ändå är på rätt väg.. Jag är uppmärksam och suger åt mig varenda lärdom av livets skola.
 
På något konstigt sätt, känns det som att jag blir klokare för varje dag som går. Är detta en illusion? På senaste tiden har jag faktiskt seriöst börjat fundera på det. Om det bara är ren bullshit eller om det faktiskt är så att jag blir visare och klokare med tiden? Eller.. visare och klokare kanske inte är de rätta orden egentligen.. men.. mer att allt blir klarare i skallen? Fattar ni hur/vad jag menar då? Som att jag blir mer och mer medveten och uppmärksam. Mera mindful.
 
Nej. Här kan jag inte bli gammal hörrni. Trots att vi valt att flytta tillbaka hit nu.. och att Sverige faktiskt är ett fantastiskt bra land på många sätt och vis.. så fattar jag nu att jag inte kommer att vilja bli gammal här. Men. Vi kör på här ett tag nu, vem vet hur länge (?).. Sen får vi se. Portugal finns kvar. Och min plan som jag pratade om i förra inlägget, är fortfarande kristallklar och kommer att förverkligas.
 
Men idag, just idag, saknar jag Portugal extra mycket.
 
 
 
 
Några bilder från de första dagarna i Portugal efter att vi flyttade dit.
 
Kram på er!
SA-VE

Detta blogginlägg gav mig rysningar, för jag känner igen detta velande något fruktansvärt. Jag letade å såg också tecken i 11, 22 å 222 å 1111 , 2222 en period i livet (klockslag, datum, bilregistregistreringsskyltar, kölappar mm).

Tur att man aldrig sitter fast helt utan kan förändra tillvaron när man vill..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress