VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BUTIK!
Hej! I går lanserade jag äntligen min nya butik! Om ni bara visste hur länge jag har hållt på med det här, jag tror jag började i juli? Nu känns det så skönt att vara igång igen och jag ser så fram mot att få bygga upp detta till att bli något fint och stabilt. Ett utav målen i allt detta är att det förhoppningsvis ska kunna hjälpa mig att hjälpa utsatta djur. Tanken är att börja med hemlösa hundar i Portugal eftersom jag har anknytning dit och sett med egna ögon vilken misär det är. Tänk att faktiskt kunna ha möjlighet att hjälpa dessa vovvsingar till ett värdigt liv?
 
Och man måste ju börja nånstans.. Så vid köp av konsttrycktet "Free the animal" går 10% till just detta. Men jag tänkte berätta mer om detta i ett annat inlägg. Sålänge får ni mer än gärna ta en titt i min butik www.sandranobreart.com
 
 
Nu måste jag rusa vidare här, jag har massor att göra idag. Hoppas ni får en strålande dag!

// Sandra
MIN WEBBUTIK ÖPPNAS!
Skulle testa göra en grej på min bloggdesign men så förstörde jag allt! Så nu ser bloggen förfärlig ut! Så tråkigt. Fick ta en färdig mall från blogg.se istället och bita i det sura äpplet då jag inte vet hur man kodar. Är en bloggdesign egentligen viktig tycker ni?
 
Jag har iallafall en god nyhet att berätta för er! Min nya webbutik lanseras nu på onsdag den 22/11 klockan 19:00! Adressen ni ska hålla koll på då är www.sandranobreart.com. Man kommer att kunna köpa signerade konsttryck av mina målningar samt originalverk.Kommer att ha ett väldigt fint lanseringserbjudande på allt! Känns så skönt att komma igång med min shop igen och jag hoppas innerligt att det kommer att frambringa lite tur för mig nu.. Det behövs..
 
 
 
Kram // Sandra
NY MÅLNING - "MY KINGDOM"
Nu börjar alla bitarna falla på plats vilket innebär att jag förhoppningsvis kan lansera min nya butik nästa vecka. Det preliminära datumet för lanseringen blir den 22/11. Märkte ni något där? Jo siffrorna.. Åter igen 22 och 11. Det är ju fantastiskt! Fast.. den här gången var jag med och styrde lite själv. Jag har själv satt det här datumet just av den anledningen att de här siffrorna alltid dyker upp för mig på olika sätt. Så nästa vecka hörrni, då smäller det! (Förhoppninsgvis). Nya konsttryck, och påfyllning av tidigare konsttryck och två helt nya originalmålningar (om inte fler, beror på om jag hinner måla ytterligare någon ny tills dess).
 
Tänkte inte babbla på allt för mycket idag. Har gått och blivit sjuk och har inte jättemycket energi. Tänkte bjuda på lite bilder från en ny målning som jag började på innan vi flyttade tillbaka till Sverige. Den heter "My kingdom" och är verkligen något extra! Älskar det guldiga detaljerna tillsammans med den petrolgröna bakgrunden. Målningen är ganska liten, bara 50x60cm. Och den är till salu. Antingen kan man lägga händerna på den redan nu och få lite rabatt, eller så kan man vänta tills den dyker upp i min butik när den öppnas nästa vecka. Och se där.. då har man babblat på en massa fast man inte skulle.
 
 
 
 
 
 
 
 
"My kingdom" - 50x60. Målad i akryl.
 
Är du intresserad av att köpa originalet? Släng iväg ett mail till mig på sandranobreart@outlook.com.