NY SKISS!
 
Minns ni det här inlägget? Jag kunde inte få ner en skiss för att jag blockerat mig själv med en massa prestationsångest. Men så en kväll släppte det väl en aning. Jag satt och skissade i flera timmar, drack ett glas vin och lyssnade på musik. Här är en utav skisserna jag gjorde under den kvällen. Tänkte använda den till min nästa målning men jag är verkligen inne i ett o-flow nu. Har inte målat på flera veckor, (månader). Tror kanske jag har börjat förstå lite hur jag fungerar som konstnär. Jag målar oftast en tavla... kanske två? Sen går det en lååång period tills nästa session. Jag är verkligen ingen every-day-painter även om jag så önskade.
 
Men kanske en dag.
 
Jag gillar skissen ändå. Idén. Jag tänkte åter igen (som på TGP) använda mycket mönster i bakgrunden men så slog det mig att det kanske blir för mycket. Men jag vill ju samtidigt att det ska vara mycket, men jag vill ändå ha en balans. Hur det går ihop kan man ju undra..
 
Nu mina fina, så ska jag ta och packa helgens ordrar som kommit in. Att det kommer in en order då och då i min shop gör mig fantastiskt lycklig! (Såklart) Men att inse hur omöjligt det är att beskriva min tacksamhet samt lycka för det faktumet, gör mig typ.. ledsen. Förstår ni hur jag menar? Hur visar man sin tacksamhet i det här fallet? För jag är så otroligt tacksam och är högeligen ödmjuk inför mitt val av jobb och tar aldrig något för givet då jag vet att det helt plötsligt kan komma bakslag.
 
Kärlek till er ♥
Sandra

Hej! Ville bara rekommendera en bok om kreativitet: Stor magi- att leva kreativt utan rädsla av Elizabeth Gilbert :)

Svar: Tack snälla du för tipset. Jag tänker helt klart kolla upp den boken. Kramar <3
Sandra Nobre

Camilla

Otroligt snygg skiss!!! Denna var väldigt speciell jämfört med dina senaste alster, mer djup på något vis. Du skuggar så jävla fint!! Håller själv på och ritar men jag har inte fått till skuggningen ännu. Jag är inte där än ;)

Svar: Åh gud tusen tack så glad jag blir! <3 Kör hårt med ditt skapande!
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress