THE GOLDEN PINEAPPLE
 
Jag måste ändå säga att jag har haft jättekul när jag gjorde den här. Jag har gått bananas med alla möjliga konstiga mönster, streck, former och färger och det har varit just det som har känts så avstressande på något sätt. Jag älskar dessutom kontrasten mellan ansiktet och resten av målningen. Ansiktet känns lugnt och sen kommer kaoset runt om haha.. Jag gillar den nog ändå. Den är onnorlunda. Den känns kreativ.
 
Jag frågar alltid Marco vad han tycker om mina tavlor jag gör. Jag frågar eftersom jag vet att han alltid är 100% ärlig. Oftast får jag tummen upp men den här tyckte han faktiskt mindre om. Inte min stil, säger han. Och det kan jag förstå. Känns den inte lite feminin? Men sen är det ju så att vi faktiskt tycker olika, vi männsikor. Och det har ju sin charm.
 
HELP ME OUT!
↓↓↓
Storleken på den här målningen är 70x120cm och jag går i tankarna på om jag skulle göra någon form utav konsttryck av den här. Om intresse finns? Kanske göra konsttryck på canvasduk? Men då får ju köparen själv bemöda sig med att gå till en rammakare eller liknande för att få den uppspänd.. Och jag har aldrig gillat tanken på att behöva besvära andra, framför allt inte mina kunder. Men hur skulle ni känna för det?
Andrea

Waaaah jag älskar den!! :D

Svar: Taaaack! <3
Sandra Nobre

Madde

Älskar! Så fin, så fina mönster o härliga färger! Jag hade hellre köpt tryck som jag kan sätta i en ram, skulle nog aldrig köpa något som jag sedan måste spänna upp själv hos någon butik. Känns bökigt!

Svar: Åh vad glad jag blir! Tusen tusen tack! Uppskattar också din feedback :)Kramar!
Sandra Nobre

Linnéa Elisabeth

Åh, superfin!! Den är definitivt lite olik det du brukar göra, men det finns ingen tvekan om att det är du som som har gjort det iallafall! Tycker att du verkligen fick till den. <3

Svar: Vilken komplimang! Tack så mycket! Kramar! <3
Sandra Nobre

vendela

jag skulle köpa den oavsett om jag skulle sätta den i ram eller spänna upp själv!
så fin verkligen <3

Svar: Åh vad glad jag blir! Tusen tack! :)
Sandra Nobre

Frida Ugglehufvud

Fantastisk fin! Du är en grym konstnär :-)

Svar: Blir alldeles varm i hjärtat! Tusen tack! ❤
Sandra Nobre

Anonym

Älskar den!!!! Mer sånt här!

Svar: Tack snälla du! ❤
Sandra Nobre

Emelie Borglin

Sandra wow! Den är verkligen helt underbar i färger, mönster och som du själv skriver kontrasten mellan henne och allt runt om. Tummen upp!!!

Svar: Åh tusen tack vad glad jag blir! :) <3 Kramar!
Sandra Nobre

m

Tycker fortfarande det är din stil. Bara att den är lite soligare, som Portugal!

Svar: Vad kul att höra! :) Tusen tack! Kram
Sandra Nobre

Camilla

När det gäller konst och när man verkligen fastnar för något som man verkligen älskar och vill ha så tror jag inte att det har någon betydelse om man får spänna upp den själv. Det är nog från person till person, hur pass bekväm man är :) Vad vet jag :)

Otroligt snygg målning iaf och jättevackra färger! <3

Svar: Åh tusen tusen tack för dina fina ord, de går rakt in i hjärtat! Betyder oerhört mycket för mig, så tack! <3
Sandra Nobre

Evelina Östlund

Vart köper du ditt konstmaterial? Vad använder du för dukar och färger m.m?

Svar: När jag bodde i Sverige köpte jag färger och dukar på Panduro, vi hade inget annat ställe i Västerås där man kunde handla konstmaterial. Här i Portugal har jag inte hunnit utforska marknaden än :)
Sandra Nobre

Jasmine

Så himla fin! Man märker verkligen att det skett en förändring i ditt liv (dvs Portugal), men samtidigt att det är din stil. Kan inte du göra ett inlägg om vilka konstnärer du inspireras av/följer på instagram eller nåt liknande?

Svar: Tusen tusen tack, det värmer att höra! :) <3
Sandra Nobre

Vera

Jag älskar den!! Det är så häftigt att se hur fantastiskt bra det blir när det syns att konstnären haft roligt på vägen!

Svar: Åh tusen tusen tack! <3 Vad glad jag blir! Gjorde min dag <3
Sandra Nobre

Ninni

Jag ÄLSKAR den!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress