THE COMFORT ZONE
Tack för era fina kommentarer och hälsningar i förra inlägget! Nu mår jag mycket bättre! Så skönt. Idag har jag filmat live på min instagram för första gången. Haha ja alltså gud inte min grej kanske men.. Jag lät iallafall mina följare få följa med ut på den dagliga lilla promenaden ner till stranden med Selma. Jag fattade typ inte vad jag höll på med eller hur det funkade riktigt men jag tror att det var ett fåtal följare som uppskattade det iallafall. Det var kul, kändes som att man fick sällskap i ensamheten (Blir ju en aning ensamt ibland när Marco är iväg och jobbar.) Fattade först inte att man kunde höra vad jag sa men när poletten hade trillat ner så var det även kul att få prata lite med de som tittade, några ställde frågor som jag svarade på. Det var kul :)
 

 En fantastisk bild kom upp i huvudet här om natten när jag skulle sova och jag kände att jag måste måla det här. Så igår kväll skissade jag upp min idé. Det är en galen idéskiss, mycket som händer och mycket mönster. Och den känns tropisk, exotisk och oproportionell och lite smått.. konstig? Men den här gången vill jag verkligen experimentera, leka och kliva ur the comfort zone lite. Vi får se hur det går. Först och främst måste jag göra klart den jag håller på med nu..
E

Det är så fantastiskt kul att få följa dig Sandra och det gör mig glad att bloggen är igång igen. Du har under flera, flera år inspirerat mig och fortsätter fortfarande med det.

Tack för det du delar med dig av! :)

Svar: Men åh vad glad jag blir! Tusen tusen tack!
Sandra Nobre

Ann-Sofie

Jag följde med en liten sväng på strandpromenaden, det var jätteroligt. Tänk att kunna gå denna promenad varje dag, det måste vara underbart lyckos er 😃 Selma ser ut att stortrivas. Medans ni gick den härliga promenaden så var det snöstorm utanför mitt fönster, så jag ville inte heller "gå hem" 😂
Ha det bra!

Svar: Åh gud, vad hemskt med snöoväder. Usch usch usch. En av anledningarna till att jag flyttade till Portugal var just klimatet. Tycker synd om er i Sverige nu som måste stå ut med det vädret, önskar jag kunde skänka lite utav solen här :) Kramar
Sandra Nobre

Monica

Åhhh vilken fin.

Hur hur gör du? Skissar du först och sen? Berätta gärna tips mottages med ödmjukhet och tacksamhet 🎨🎨🎨/Monica

Svar: Oftast gör jag en skiss på papper först när jag får en idé så att jag har ett ungefärligt "hum" om hur jag ska göra målningen sen :)
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress