NU HAR JAG ÖPPNAT MIN SHOP!
Välkomna till min shop: sandranobreart.tictail.com. Som ni ser är The Golden Pineapple otroligt snygg även gråskala, men jag letar tryckeri som kan göra stora prints på den i originalfärger. Tänkte bara så ni vet ;)
 
Då har det blivit dags att öppna portarna till min shop! Det känns otroligt skönt att ha öppnat igen efter ett långt uppehåll dels pga flytt utomlands. Sakta men säkert börjar små bitar att falla på plats.. Nytt namn, nytt land och nytt liv.. Men det finns fortfarande en del inom mig som är orolig över allt. Hur ska allt gå? Kommer jag klara mig med att bara sälja min konst? Tänk om ingen vill ha något av det jag gör? Tänk om.. tänk om.. tänk om..
 
Det är alltid osäkert att vara konstnär. Jag har ju ingen fast inkomst och jag har ingen aning om jag kommer klara mig. Det är riskfyllt. Jag får leva supersnålt, spara så mycket jag kan, jobba på och göra mitt bästa. Fortsätta tänka positivt och kämpa mot mina mål och drömmar. Vi får se hur det går! Sluta måla kommer jag iallafall aldrig att göra :) Det är ju min stora passion!
 
Till en början finns endast A4 och A3 prints i butiken samt originalmålningar. Men så småningom fylls det på med större prints. Finns det önskemål så tar jag jättegärna emot dem! Lämna gärna en kommentar till inlägget. Frakten är alltid gratis, något som jag tycker känns väldigt fint att få erbjuda mina kunder. Alla priser står i svenska kronor (SEK). Jag hoppas att ni kommer att tycka om min lilla butik :) Välkomna! ♥
 
 
Ylva

Hallå :) Vet inte hur det fungerar, men undrar om det inte är möjlig att beställa Golden Pineapple i färg? Originalet är tyvärr lite saftigt för mig pga. student ) Ha det bra, livet verkar så härligt i Portugal!

Svar: Jag letar fortfarande tryckeri här i Portugal som kan göra konsttryck av mina verk. Återkommer så fort jag vet mer! :) Kramar!
Sandra Nobre

E

Fantastiskt! Jag håller med tidigare kommentar - färgprints och även i större storlekar som du hade i din gamla shop. Förstår såklart att det tar tid med hela tillvägagångssättet kring det. Ingen stress!

För övrigt så tycker jag att du besitter stort mod som vågar gå denna väg som du brinner så mycket för även om du känner osäkerhet kring tex. det ekonlmiska. Det är inspirerande och stärkande som läsare! Älskar din konst Sandra!

Ett förslag - eller snarare önskan - är om du skulle teckna din tolkning kring några av hedniska gudinnor. Varför inte se vilka de tillbad i det gamla Portugal och skapa något från det? Kanske väcker denna kommentar en idé om du läser den - nu eller om tio år. Ditt skapande är kraftfullt!

Svar: Åh tack för din kommentar, uppskattar det du skriver enormt mycket! Större färgprints kommer :D I morgon ska jag besöka några tryckerier, håll tummarna!
Ja det är inte lätt som konstnär. Speciellt inte nu för tiden när vi har blivit så enormt många fantastiska konstnärer, konkurrensen är hård. Men det är bara att kämpa på :) Aldrig ge upp det man brinner för.

Tusen tack för ditt förslag/önskan. Jag ska definitivt forska vidare i det och se om det kan vara något som kan inspirera mig i kommande målningar.

Åter igen tack för dina värmande kommentarer, det betyder massor att få höra <3 Kramar
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress