GUARDIAN ANGEL
Nu var det några dagar sedan jag skrev här. Skäms på mig! Jag har inte ens någon bra ursäkt heller.. De senaste dagarna har jag dels legat i sängen och varit sjuk, halsen har nästan tagit kål på mig, fysatan vad ont i halsen jag haft och en brutal hosta på det. Än idag är det inte bra men bättre. Dels har jag också målat klart målningen som jag tänkte visa er i det här inlägget. Vi har även varit och fixat ett gäng lastpallar som vi ska bygga tvbänk och soffa utav här. Billigt och bra. Visar er sen när det är klart.
 
 
Jag har inget namn på henne än och egentligen är bakgrunden mera mintgrön men jag har dragit ner mättnaden en del. Jag har fått en hel del tips på namn på min instagram @sandranobreart, jättebra tips fast ändå inget som riktigt klickat.. Jag ser henne som min guardian angel men det känns för förutsägbart :) Mina bloggläsare kanske har något förslag?
 
Nu ska ta mig en titt i min färglåda. I morgon börjar jag på en ny målning baserat på min galna idéskiss.. Wish me luck!
Anne-Marie Forsman

Hej vännen!Så bra att du börjar känna Dig bättre,,tänker på Dig ofta, vet ju att du har det bra,,,Här är allt ok och i dag har jag haft besök av pappa och Lenita,,så roligt att se att pappa trivs så bra på sitt arbete. Jag går mina promenader varje dag med stavarna, vill försöka att komma ner till er, kanske i höst,,så jag kämpar på...sköt nu om dig och hälsa Marco,,klapp på Selma,, puss och kram,,,<3

Evelina Östlund

Liberty angel

Johanna

Döp henne som en tribute till någon av kvinnorna i marveluniversumet, t.ex. storm, gamora eller jean. Hon skulle också passa att döpas efter poison ivy (fast det är DC comics).

mandy

all sea mermaid
- savior of mars and venus?
heroine or tsunami?
älskar dina bilder 😍

Svar: Tusen miljoner tack! 💕
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress