EN HEMSK DAG
 
Hej på er! Jag har tyvärr gått och blivit rikgit sjuk och har varit mestadeles sängliggandes sen sist. Vet inte vad det är för konstigt jag har åkt på men jag har haft så ont i halsen när jag sväljer att jag gjort allt för att slippa svälja. Men jag har inte haft nån feber alls? Efter frukosten i morse la jag mig för att vila en stund eftersom jag inte kände mig så pigg, men när jag vaknarde så hade hela halsen svullnat upp och jag var kokhet runt halsen ända upp mot öronen. Jag såg ungefär ut som en valross.. Supersnygg. Öronen värkte och det kändes som att det började domna bort runt munnen. Det kändes som sylvassa knivar när jag försökte svälja. Sedan börjar jag kallsvettas och må illa från ingenstans. Ville ta mig till toaletten utifall att men ramlar på vägen för jag var så yr. På golvet får jag såna brutala svettningar att jag trodde att jag skulle dö så jag tar av mig på överkroppen och lägger mig mot det iskalla klinkergolvet. Bara ligger. Det var så jäkla skönt och det kalla glvet mot min hud hjälpte. Då kom Marco hem som varit ute, han hjälpte mig tillbaka till sängen och bäddade om mig sedan åkte han iväg och köpte antiinflammatoriska tabletter. Tabletten verkade och jag somnade tillslut.
 
Alltså. Vad fan var det som hände? Det var så obehagligt. Jag trodde att jag höll på att dö eller nåt. De där svettningarna var så obehagliga! Tur att jag mår bättre nu, har fått i mig mat och vatten trots att halsen smärtat. Men den är mycket bättre nu. Ville bara titta in här och uppdatera läget lite, så ni vet vart jag håller hus, och vad jag har haft för kul för mig i helgen :) Återkommer förhoppningsvis i morgon igen.
Malin

Usch va läskigt! Krya på dig, kram från mig och Helge!

Svar: Kramar tillbaka till er <3
Sandra Nobre

Johanna

Fy vad obehagligt! Krya på dig <3

Svar: Tusen tusen tack! Nu mår jag bra igen :)
Sandra Nobre

Anonym

Ett tips. Vore det inte läge att besöka läkare

Svar: Jag var så nära på att göra det. Men som tur var slapp jag :)
Sandra Nobre

Anne-Marie Forsman

Älskade vännen,,tänker så på dig och förstår att det här har varit jobbigt,,kanske har du ätit något din mage inte tål, Du är ju i en annan kultur med andra "bacilusker" och innan din kropp vänjer sig så tror jag det kan bli så här,,,du är säkert bättre redan,,,Hoppas du i dag känner att det är bättre,,,sköt om dig,,,älskar dig, puss/ fammis

Svar: Tack farmis, idag mår jag toppen igen. Lite ont i halsen bara och rethosta. Men jag överlever ;) Kramar
Sandra Nobre

Monica

Men stakars, bra att du mår bättre, vetesjutton vad du fick för någon virus i kroppen men det låter inte bra. Krya nu på dig och bli frisk så du kan börja måla igen..inspiration för mig =) Tack...
men som jag sa så är jag ganska dålig men jag tycker mig se att det blir bättre och bättre..jag har lagt till dig på min instagram så om du ser mig där får du gärna kommentera och berätta vad du tycker alltså helt ärligt så vill jag veta var jag kan förbättra osv om det finns någon gnutta av talang eller om jag bara ska rita för min egen frids skull.
Ha det gott nu =) / Kram Monica
insta monicaperssons

Svar: Tusen tack, nu är jag så gott som frisk igen. Fortfarande lite ont i halsen och lite rethosta, men annars mår jag prima. Monica jag är inte någon som överhuvudtaget ska avgöra om du har talang eller inte och om du ska fortsätta rita eller inte. Jag kan absolut ge min åsikt om vad jag tycker om det du skapar, eftersom du frågar mig. Men jag tycker att du ska fortsätta att skapa så länge du tycker att det är roligt. Inte för att du är bra eller dålig eller har talang eller inte. Jag har lagt till dig på instagram nu :) Ska bli intressant att se din konst! Kramar
Sandra Nobre

Viktoria

Kanske fel inlägg att kommentera detta på, men jag har följt din blogg sen 2009 (tror jag). Har alltid beundrat dig och dina målningar, handlade även en del grejer från kandeeshop :) Jag vill bara säga att jag är så glad för din skull, har ju följt dig på din resa de senaste åren och alla dina pauser och nu äntligen känns det som att du börjar bli tillfreds med din tillvaro. Jag kämpar också mot mitt egna psyke och kan förstå att byta Sverige mot Portugal måste vara ett uppsving för hälsan! Ville bara säga det, ser fram emot mer av din konst och blogginlägg i framtiden!

Svar: Åh vilken fin liten hälsning, tusen tack för dina fina ord <3 Blir så varm om hjärtat! :) Ja det känns verkligen som ett rejält uppsving för mitt psyke att få vara och bo och leva här. Det går inte ens att jämföra med Sverige. Jag tror att allt kommer att falla på plats och bli bra nu för mig. Jag gör allt vad jag kan för att vidmakthålla en slags balans. Jag önskar innerligt att du hittar din nyckel i livet för att släppa dina inre demoner iväg, så att du kan stänga den dörren mer och aldrig låta dem komma in igen. Om du förstår hur jag menar.. Det finns för många med psykiskt ohälsa och det är ett stort prolem. Önskar jag kunde trolla eller trycka på en knapp.. Massa kramar till dig!
Sandra Nobre

m

Låter inte bra! Tycker att du ska uppsöka en lärare om det inte blir bättre. Dock brukar medicin utomlands har lite mer krut i sig, så man blir fortare frisk haha!

Svar: Det är mycket bättre nu, tack och lov :)
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress