BLANDADE BILDER
Alltså jag är för jäkla dålig på att fota mina dagar här. Men det har varit så mycket nu med lanseringen av min shop som tagit upp tid, men nu får det bli en ändring här känner jag. Skärpning! Jag ska bli mycket bättre! Sålänge får ni "njuta" av lite blandade bilder från min kamerarulle i mobilen :) Här en work in progressbild när The Golden Pineapple was in the making.
 
När jag övade på att skriva mitt nya namn, min signatur och någon form ut av "logo" till shoppen.. Tog med mig en kopp kaffe ut på balkongen en solig eftermiddag och pysslade med detta. Handwriting har aldrig varit min grej. Jag bokstavligt talat suger på det. Jag behöver inget lås på min dagbok för man ser ändå inte vad jag skrivit haha.
 
Allt blommar för fullt här i Portugal nu. Det är så grönt och överallt lyser det upp med alla möjliga färger på blommor, träd och buskar. Nu har det varit en period med dåligt väder, det har regnat, varit kallt och blåst som sjutton. Bra för naturen med lite regn, snart kommer den inte att få en droppe regn när vi snart går in i högsäsong. Jag gillar den här tiden här ändå. Våren/försommaren. Det är annars så torrt och sönderbränt på sommaren av den brutala hettan. Nu ser naturen ut att må bra här.
 
Den rödaktiga/orangea jorden på sina ställen bildar häftiga spår av regnet.
 
Marcos surfbräda.
 
Avslutar med desssa två härliga bilder på Semlan. Hon hittade nog den minsta kotten som ni kanske kan se haha.. Nu tänkte jag påbörja en ny målning. Den här gången blir det en abstrakt och mycket mönster.. Vi får se hur det går!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress