KÄNSLOR, LITE TANKAR OCH WORK IN PROGRESS
Jag vet inte om det är för att det är den där tiden på månaden.. ni vet lingonveckan. Eller om jag bara har en liten depp-period. Men just nu känns det lite tungt och jag vet att det är en skam att jag säger så för jag har ju verkligen ingenting att klaga på. Jag liksom skäms över att känna mig nere, tillåter mig inte. Jag tänker alltid att jag får inte känna såhär för det finns dom som lever i ett helvete så upp med hakan och var tacksam istället. Och det är jag. Alltså det är jag verkligen. Men jag kan inte hjälpa det, att jag känner mig lite låg för tillfället, och att jag gör det till en så pass "stor" grej att jag till och med ens skriver om det här för er, när jag bara borde rycka på axlarna och tänka att äsch, det går över snart. Ellerhur? :)
 
Men jag tror att det också är lite utav en rädsla som sitter i mig lite från mina tidigare riktigt djupa depressioner som jag haft. Det finns en liten oro så for jag känner mig lite nere numera, och det är att det är en ny depression som håller på att växa fram, är ni med vad jag menar? Jag blir rädd.

Fast jag har ju lingonvecka nu, och jag försöker att intala mig själv att det är den som spökar.
För jag känner mig sådär värdelös. Ni vet, sämst i världen. Ful och värdelös. Är inte det lite typiskt pms:igt?
 
Vi säger att det är lingonveckan som spökar. Visst?
 
Jag gillar egentligen inte att bli för personlig och att öppna mig såhär på bloggen. Jag är rädd att bli dömd, en en annan rädsla jag önskar jag en dag blir kvitt helt. Kanske är det därför bra att skriva såna här inlägg ibland, där man låser upp sitt skal lite? Bara för att trotsa sin rädsla menar jag? Låta det få bära eller brista helt enkelt? Eller borde man hålla tyst om sånt här?
 
 
 
Började på en ny målning i går. Den är egentligen inte i gråskala som bilderna visar, den kommer att vara i färg. Jag hade hoppats på att kunna göra den i samma anda som The Golden Pinapple som jag älskar. Önskar att jag kunde lyckas skapa samma känsla men jag har dessvärre inte haft något bra flow alls. Jag har målat över och målat om och målat över och målat om. Så det är inte alltid en dans på rosor det här.. Men jag vill fortfarande intala mig själv att det är den där jäklans lingonveckan som ställer till det. Fast jag tappar liksom tron på mig själv. Detta eviga selfbattlandet alltså. Det är bara kämpa på.
 
:)
 
Hörrni jag är ledsen att det här inlägget inte sprider den där glada härliga energin som jag egentligen vill. Det var inte meningen att jag ens skulle skriva det här men det bara kom när jag började knappa på tangenterna så jag hoppas att ni inte misströstar ♥ Kramar och kärlek till er!
BLANDADE BILDER
Alltså jag är för jäkla dålig på att fota mina dagar här. Men det har varit så mycket nu med lanseringen av min shop som tagit upp tid, men nu får det bli en ändring här känner jag. Skärpning! Jag ska bli mycket bättre! Sålänge får ni "njuta" av lite blandade bilder från min kamerarulle i mobilen :) Här en work in progressbild när The Golden Pineapple was in the making.
 
När jag övade på att skriva mitt nya namn, min signatur och någon form ut av "logo" till shoppen.. Tog med mig en kopp kaffe ut på balkongen en solig eftermiddag och pysslade med detta. Handwriting har aldrig varit min grej. Jag bokstavligt talat suger på det. Jag behöver inget lås på min dagbok för man ser ändå inte vad jag skrivit haha.
 
Allt blommar för fullt här i Portugal nu. Det är så grönt och överallt lyser det upp med alla möjliga färger på blommor, träd och buskar. Nu har det varit en period med dåligt väder, det har regnat, varit kallt och blåst som sjutton. Bra för naturen med lite regn, snart kommer den inte att få en droppe regn när vi snart går in i högsäsong. Jag gillar den här tiden här ändå. Våren/försommaren. Det är annars så torrt och sönderbränt på sommaren av den brutala hettan. Nu ser naturen ut att må bra här.
 
Den rödaktiga/orangea jorden på sina ställen bildar häftiga spår av regnet.
 
Marcos surfbräda.
 
Avslutar med desssa två härliga bilder på Semlan. Hon hittade nog den minsta kotten som ni kanske kan se haha.. Nu tänkte jag påbörja en ny målning. Den här gången blir det en abstrakt och mycket mönster.. Vi får se hur det går!
NU HAR JAG ÖPPNAT MIN SHOP!
Välkomna till min shop: sandranobreart.tictail.com. Som ni ser är The Golden Pineapple otroligt snygg även gråskala, men jag letar tryckeri som kan göra stora prints på den i originalfärger. Tänkte bara så ni vet ;)
 
Då har det blivit dags att öppna portarna till min shop! Det känns otroligt skönt att ha öppnat igen efter ett långt uppehåll dels pga flytt utomlands. Sakta men säkert börjar små bitar att falla på plats.. Nytt namn, nytt land och nytt liv.. Men det finns fortfarande en del inom mig som är orolig över allt. Hur ska allt gå? Kommer jag klara mig med att bara sälja min konst? Tänk om ingen vill ha något av det jag gör? Tänk om.. tänk om.. tänk om..
 
Det är alltid osäkert att vara konstnär. Jag har ju ingen fast inkomst och jag har ingen aning om jag kommer klara mig. Det är riskfyllt. Jag får leva supersnålt, spara så mycket jag kan, jobba på och göra mitt bästa. Fortsätta tänka positivt och kämpa mot mina mål och drömmar. Vi får se hur det går! Sluta måla kommer jag iallafall aldrig att göra :) Det är ju min stora passion!
 
Till en början finns endast A4 och A3 prints i butiken samt originalmålningar. Men så småningom fylls det på med större prints. Finns det önskemål så tar jag jättegärna emot dem! Lämna gärna en kommentar till inlägget. Frakten är alltid gratis, något som jag tycker känns väldigt fint att få erbjuda mina kunder. Alla priser står i svenska kronor (SEK). Jag hoppas att ni kommer att tycka om min lilla butik :) Välkomna! ♥