TACK LIVET
God kväll mina kära. Eller egentligen är det natter nu. Klockan slår snart tolv och jag ska strax gå och lägga mig i sängen och somna tätt intill min Semla. Jag är fortfarande ensam hemma, utan Marco. Han kommer hem på nu onsdag så bara en dag kvar nu. Det har gått ganska bra att vara själv. Stundvis så har det varit rätt skönt att bara få vara helt för själv, andra gånger har jag känt mig som den ensammaste människan på jorden. Men jag har tillbringat mycket tid med Marcos syster och hennes ettåring och våra hundar. Vi har hängt hela eftermidagarna på stranden efter våra jobb.
 
Jag känner mig så otroligt välsignad. Jag känner mig så bra i själen just nu. Så tacksam. Jag har fått en sån fin bonusfamilj i Marcos familj. Idag ringde Marcos pappas fru Theresa (Ej Marcos mor), alltså hon är världens finaste! Jag älskar henne! Hon bad mig komma ner för hon hade en present åt mig sa hon, så jag kutade ner och fram kommer hon till mig med världens leende och omfamnar mig med både pussar och kramar och sträcker fram en påse. I påsen låg ett par sprillans nya flip flops av märket Havianas, ni vet.
 
Grejen var den att när jag var på familjemiddag hos Marcos familj (Utan Marco) i helgen så fick de se mina trasor till tofflor som jag, på riktigt nu, både har tejpat, limmat och snörat ihop då de helt enkelt varit så utnötta och knappt hängt ihop längre men som jag vägrat slänga. Somliga går med trasiga skor ni vet.. Hon tyckte nog att det var dags nu. Tycker det var en sådan enormt fin gest, blev helt rörd! Äntligen kan jag gå normalt igen, utan att snubbla.. Mina nya skor är som bomull under mina fötter. Vilken välsignelse!
 
Min hund är underbar, Marco är underbar, Marcos familj är underbara, Portugal är underbart, vädret, maten, människorna och naturen är underbar! Tack livet ♥
 
-
 
Förlåt för ett flum-inlägg, men alltså ibland måste man bara stanna upp lite i livet och känna hur otroligt blessed man är. Att bara stanna upp och känna tacksamheten flöda för allt det fina livet har och ger.
 
Selma har iallafall fattat vad jag menar 😆
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress