TACK BLOGG.SE! JAG KANSKE INTE SKA LÄGGA NER BLOGGEN?
Alltså helt ärligt. Jag har gått och haft tankar på att lägga ner bloggen de senaste dagarna. Bloggen har kännts död rent responsmässigt och även om jag dels bloggar lite grann för mig själv (Men mest för Er) så är det självfallet en sorts drivkraft när man får respons på det man gör. Men det har liksom ekat ganska tomt här och jag har börjat fundera om det ens är någon som klickar sig in här längre? Om det är värt att fortsätta blogga? Eller om man ska lägga sin tid och kraft på något annat istället? Uppskattar någon ens det jag gör?
 
Men så fick jag se att blogg.se delat mitt inlägg på deras framsida. Inlägget Såhär blir en målning till som tog mig sååå lång tid att sätta ihop och skriva och jag känner bara.. TACK! Tacksamheten för detta är minst sagt enorm och jag fick tillbaka en liten gnutta hopp om att kanske ändå fortsätta driva bloggen vidare. (?) Tack blogg.se! ♥ Och TACK alla ni som skrivit till mig, era ord betyder verkligen så mycket för mig! Det är liksom en bekräftelse på att jag ändå gör något som folk uppskattar och blir glada utav och det är ju i grund och botten därför jag gör allt det här. Jag mår bra när jag får andra att mår bra. En win win situation! Jag behövde det här. Har helt ärligt känt mig värdelös på senaste..
 
Så jag vill krama om er alla, tack!

Camilla

Om du slutar att blogga så har jag ingenting att läsa ju ): Detta är den den enda bloggen som jag följer då den är så pass intressant :) Jag blir så sjukt inspirerad av alla dina vackra målningar 👌🏻 och dina fantastiska bilder från Portugal

Svar: Är det sant? Så glad jag blir av att läsa din kommentar :) Tack du gjorde min dag! Jag hoppas jag kan fortsätta att inspirera. Stor kram till dig!
kandees.com

Vanessa

Om ja ska va helt ärlig så älskar jag din konst och att läsa om allt du tänker på osv. Men jag är för "lat" (deprimerad) för att skriva något. Tror nog att din är den enda bloggen ja läser. Älskar att du tänker likadant som jag och kan relatera så mycket. Älskar sättet du skriver för det är så lättläsligt.

Jag är mer sån som kolla yt för att läsa är för utmattande haha... men inte din blogg. För du är en av mina absoluta inspirationskällor o förebild angående att bara flytta utomlands och fokusera på det kreativa. Som jag just nu är för "feg" för. Sen tror ja int att någon ens bryr sig om ja kommenterar. Men såklart det alltid är kul att få respons, det vet jag själv då jag också bloggat förut.

Svar: Tack snälla för att du skriver till mig, det betyder jätemycket att du gör det! Tro mig! :) Jag bryr mig om att du kommenterar, men känn ingen press att du måste kommentera i min blogg. Jag är glad åt att kunna inspirera och motivera. Var aldrig för feg för dina drömmar och mål, livet är så läskigt kort och man vet inte när man lägger näsan i vädret. Livet har massa fint att erbjuda och det är bara att ta för sig, kämpa och njuta! Kramar till dig.
kandees.com

Dil

sanningen är att jag aldrig brukar kommentera, men jag älskar att kika in här och bli inspirerad av allt vackert du skapar! Älskar även hur du "visar" din konst och din vardag, man får inte inspiration endast utav dina målningar utan även fotograferingen och känslan du förmedlar :)

Svar: Tack vad fint skrivet! Uppskattar din feedback och komplimanger <3
kandees.com

Emma

Jag har dragit mig för att kommentera det här inlägget men det känns som om du behöver höra det här.

Jag besöker din blogg väldigt ofta, om inte varje dag så varannan dag. Och helt ärligt blir jag lite irriterad när du skriver så här. Vi, dina läsare, kan ju inte få skulden till dålig feedback, när du inte med jämna mellanrum uppdaterar?

Du håller ju aldrig vad du lovar. "Åh jag kommer blogga så mycket i Portugal". Nej. "Jag är tillbaka nu och ska blogga mer". Nej.

Du motbevisar dig själv gång på gång och undrar sedan varför VI inte kommenterar. Det är väll inte så konstigt? Vi orkar inte lägga ner tid, energi, på en person vars blogg det inte längre är lönt att gå in på mer än kanske tre gånger per månad. Du är ojämn och bloggandet behöver kontinuitet.

Jag har studerat media kommunikation och bloggar, är precis som dagstidningar. Publiken förväntar sig att hitta nya inlägg med x-antal timmar/dagars mellanrum. Man vill veta att det man kommenterar faktiskt betyder något. Vi litar inte på att du kommer fortsätta blogga nån längre period och därför har många lärt sig att inte bry sig för mycket.

Vill du att vi ska lägga ner tid på dig krävs det att du lägger ner tid på oss (dina läsare) först. Skriv två inlägg i veckan, ett på tisdagar och ett på fredagar, eller uppdatera var tredje dag. Hur som. Men gör det kontinuerligt. För vi finns här. Vi vågar bara inte tro på att du är tillbaka. Inte än iallafall.

/ Hon som följt dig sedan vår/vintern 2009.

Svar: Emma. Tack snälla du för din feedback och för din ärlighet. Du har helt rätt! Jag tror att jag vill så mycket att det slår över, förstår du hur jag menar? Jag har såna drömsyner om hur jag ska leverera kvalitet och kvantitet i min blogg och ställer krav så höga att när jag inser och märker att jag inte når hela vägen, blir bloggen tyst och liggandes istället och det blir glest mellan inläggen. Jag är mycket väl medveten om att jag för många gånger lovat diverse saker som sedan inte uppfyllts och jag är verkligen ledsen för det. Viljan är så stark, så stark att det ofta blir prestationsångest vilket resulterar i löften som inte hålls samt ojämna uppdateringar. Du har helt rätt i allt du skriver och jag uppskattar att du berättar det här för mig och det är precis som du skriver - jag behöver få höra det här. Jag tänker aldrig mera lova något i bloggen och jag kommer göra mitt ytterst bästa för att leverera regelbundet utifrån det jag känner klarar av. Tack för att ditt tålamod, för att du fortfarande är här och för din tid <3 Kramar.
kandees.com

Isabell

Hej! Jag läste ett inlägg du skrev om att du hatar sociala situationer och att du blir obekväm bland folk osv. Jag skulle kommentera men hittar inte det inlägget nu...

Jag ville bara säga att jag är PRECIS likadan och att du inte är ensam. Jag lider av/har diagnosen social fobi! Du har aldrig funderat på att göra en utredning..? Jag säger inte att du också har det men mycket tyder på det.

Jag är egentligen INTE blyg eller tyst, jag har bara social fobi. Jag är en person hemma och en annan med personer jag inte känner. Jag hatar det! Jag klarar inte ens av att hälsa på min mormor längre... Jag har INGA vänner och klarar ingenting.

Jag är sjukskriven pga. psykisk ohälsa och min sociala fobi förstör ALLT. Kan inte leva normalt... Jag blir helt stum. Jag klarar inte av att träffa nya människor eller personer jag inte känner så bra. Jag får panik!!

Så, du är inte ensam! Men det kan kanske vara värt att kolla upp..?

KRAM. <3

Svar: Usch det låter riktigt jobbigt! Jag lider med dig. Hoppas att du får hjälp så att du hittar verktyg att jobbamed. För det låter som att du behöver få hjälp och stöd att träna på jobbiga situationer men också att lära dig acceptera läget och att du är som du är, och att det också är okej. Nej, jag har inte funderat på att göra någon utredning eller att söka hjälp, för mig kan jag leva med mitt problem och känner att jag själv kan jobba på det 🙂 Massa kramar ❤
kandees.com

Jessica

Hej! Har följt dig sen kan dee shop-tiden och jag tittar in här ibland för inspirationens skull :) keep up the good work!

Svar: Tack snälla rara du :) <3
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress