KRIGARE PÅ EN TRON
Jag har mått mycket bättre senaste dagarna, kännt mig motiverad och glad igen. Jag sålde en originalmålning i förrgår och självklart bidrar detta till en topp i humöret. Samma dag börjar jag på en helt ny målning och känslan jag har när jag målar på den är braaa så det bidrar naturligtvis också till sin topp i humöret. Denna målning känns annorlunda från mina två senaste mycket färgglada verk "The Golden Pineapple" och "The Pearl of Madeira" (Som jag ännu inte postat här på bloggen, det kommer. Var inte oroliga).
 
Tydligen kände jag för att tona ner det lite denna gång med mindre färger. Hon känns lite som en krigare på en tron. Hon ska få någon form utav huvudbonad fylld med mönster tänkte jag. Jag älskar henne! Tack och lov. Det här med tekniker hörrni. Det är intressant. Det finns tusentals olika sätt att måla och skapa konst på känns det som. Inget är rätt eller fel. Jag experimenterar fortfarande bland olika tekniker och finner nya intressanta sätt att skapa på hela tiden. Jag har under den här målningen kommit på att jag älskar att jobba mer med vatten. (Tänk er akvarell fast jag använder akryl) "Det flyter på", på ett helt annat sätt än om man änvänder tjock färg med mindre vatten. Men jag älskar också känslan av att blanda olika tekniker och medier. Nu ska jag sluta babbla och fortsätta måla.
 
Ni kan följa arbetet även på instagram @sandranobreart.
 
Dags att börja skissa upp motivet på den vita duken.
 
Skissen i min skissbok.
 
Den vita duken har nu börjat fyllas.
 
Mer skuggningar på duken. Med blyertspenna!
 
Nu har akrylfärgen fått ta över.
 
Och här är jag nu. Precis börjad men mönstren på hennes huvudbonad.

Fortsättning följer..
Erica

Wow! Du är riktigt duktig, hon kommer bli superfin när den är färdig:)

Svar: Tack snälla du! :)
kandees.com

Jennie Damm

De flyter peuuu.... 😂Ja dog ... fasen va snygg syrran! Spännande när du lägger upp när det inte ärklart ännu ... puss saknar dig

Svar: Jau de flyter peuuuuu! Haha. Tack Sid. Saknar dig med! <3
kandees.com

Jennie Damm

De flyter peuuu.... 😂Ja dog ... fasen va snygg syrran! Spännande när du lägger upp när det inte ärklart ännu ... puss saknar dig

Annika

Ser fantastiskt ut! Heja dig!

Svar: Tack snälla ❤
kandees.com

Isabella

Åh, ser fram emot att se fortsättningen! :)

Svar: Jag med 😝💕
kandees.com

Dil

wowwowwow! denna ser ut och bli en av mina favoritmålningar som du skapat.. älskar hur den blivit efter du använt akrylen!

Svar: Tack snälla du :)
kandees.com

Sandra

SÅ freakin' jäkla bra!

Svar: Tack fina du :)
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress