TUSEN TACK BESTCANVAS.SE!
Detta inlägg innehåller reklam för BestCanvas.se.
 
Jag kan inte komma ihåg ifall jag visat er målningen Wild nångång här på bloggen. Den här målningen målade jag förra året när jag fortfarande bodde i Sverige. Jag minns att min pappa blev väldigt väldigt förtjust i just denna men då var den tyvärr redan såld. Tankarna började snurra på hur jag skulle kunna ge min pappa den trots allt.. Men att ge den till honom som ett konsttryck på papper kändes inte tillräckligt.. Då kom jag på att man kanske kunde trycka upp den på en canvastavla, så att det skulle kännas som ett original ändå.
 
Målningen Wild.
 
Det var då jag hittade till BestCanvas.se. Jag tittade igenom deras utbud för att se ifall de kunde uppfylla mina önskemål; Jag ville att duken skulle vara lika stor som själva originalmålningen var, dvs 100x100cm och så ville jag ha den på en deep edge duk. Detta var inga problem. Jag la min beställning och enbart några dagar efter fick pappa sin målning uppspänd på en foto canvastavla.

 
Bilder från pappa. Ser ni hur jäkla bra det blev?! Den ser exakt ut som originalmålningen och den verkligen poppar mot den mörkare väggen bakom.
 
Här är pappas egna ord när han skickade sms till mig (Varnig för svordommar och utropstecken..): Nu har den kommit och fy fan vad glad jag blev! Vad otroligt fin den är! Färgerna stämmer så jäklans bra och motivet går ut på kanterna. Den passar perfekt in i vardagsrummet. Så fin kvalité!
 
Jag kan inget annat än att hålla med. Jag är precis lika nöjd som min pappa, om inte mer. För mig var det så otroligt viktigt med just kvalitén, att den skulle hålla i ett sådant stort format och att den skulle ha känslan av att vara just en originalmålning.
 
Nu till det roliga! Jag har fixat en rabattkod till Er:

Du kanske har en egen målning/konstverk där hemma eller kanske har du ett foto som du älskar lite extra som du vill få upptryckt på canvasduk? Eller på en fotomugg eller kanske till och med som ett fotopussel? (Japp, möjligheterna är oändliga här!) Då fixar BestCanvas detta till i toppkvalité och med snabb leverans!

Använd kampanjkoden SANDRANOBRE vid din beställning så får du en 20×20 cm eller en 30×20 cm canvastavla från BestCanvas helt gratis eller 49 kr rabatt vid beställning av en större canvastavla. Kampanjkoden kan användas en gång per person och gäller till och med den 1/9-2017. Det kanske bli en perfekt och personlig present?

Tusen tack BestCanvas!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress