"THE WALK"
 
Och så blev hon klar till slut. Jag är så himla nöjd med den här målningen, älskar att den går helt i gråskala. Det var först ett velande om jag skulle färga "kronan" och den mönstrade delen nedtill i massa olika färger, men nej. Jag bestämde mig för att behålla den helt i gråskala och jag tycker att jag tog rätt beslut. Jag vet att det kunde ha blivit riktigt snyggt att blanda in färger i den här också, men nej inte den här gången.. Jag kommer helt klart att måla flera i samma stil/känsla/färger. Så känns det iallafall nu. För jag tycker så pass mycket om den..
 
Det har varit en fröjd att få måla den här. Alltså jag har verkligen haft kul! Flowet jag hade är näst intill obeskrivlig. Jag har lyssnat mycket på Pretty Lights under processen och framförallt favvolåten Lost and found. Kanske är just musiken en bidragande faktor till flowet tänker jag..
 
"The Walk"
60x80cm
Till salu.
POOS

Men jag döööör så jäkla duktig du är!! Älskar ögonen!

Svar: ❤❤❤
kandees.com

Yasmina

Den är sååå fin! Rätt beslut att hålla den svartvit tycker jag med, blir verkligen fokus på hennes fina ansikte :)

Svar: Tack snälla, jag håller med :)
kandees.com

Natalie

Kan du inte göra en som går i stil med din förra målning, en som har lite "Portugalkänsla" över sig :). Älskar även det måttet. Mer sådana. ❤️

Svar: Menar du The Golden Pinapple ? ☺
kandees.com

Sofie

Oh, sjukt fin!!!! :) gillar känslan och hennes blick!

Svar: ❤❤❤
kandees.com

Sandra

Älskar den!!

Sophie Jeansson

Hej!! Är såå längesedan jag va inne på din blogg (den förra).
Fick för mig att gå längst ner i min mailhög och rensa en massa och hittade ett från Kan Dee från 2009! Och då va jag tvungen att kika om du fortfarande ritade. Är så imponerad av din konst!
Kramar

Svar: Åh tusen tack! :D <3
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress