ETT FANTASTISKT BESKED!
Godkväll! Vilken fin respons jag fick i förra inlägget, tusen tack! Kul att denna typen av inlägg uppskattas tycker jag - mer natur åt folket. Bra! :) Jag har precis lagat mig själv en otroligt god middag. Marco är i studion och tatuerar. Klockan är snart halv nio här i Portugal men Portugiserna äter alltid sent. Gärna senare ändå. Det passar mig bra även fast jag har svenskt blod, jag gillar att äta sena middagar.
 
- Färska räkor, grön paprika, kikärtor, soltorkade tomater, vitlök.
- Lägg allt i en bunke. Ringla över lite olivolja och använd också lite av oljan från de soltorkade tomaterna.
- Tabasco (Mycket), lite soya, curry, svart och vitpeppar, salt, chiliflakes och "oriental" färdig kryddblandning.
- Pressa över en halv citron och blanda allt.
- Låt stå och dra typ i en månad haha.. nej men i nån timme kanske. Minst 30 minuter iallafall.
- Sila bort vätskan/marinaden typ i ett durkslag, men spara den.
- Stek blandningen i några minuter och häll slutligen över vätskan och låt puttra i någon minut till.
Voilá!
Serverea med sallad och bröd.
 
 
Medan jag lagade maten fick jag ett riktigt glädjande mail från ett fraktbolag som jag varit i kontakt med. Det gäller frakten på mina målningar till främst mina svenska kunder. Det här fraktbolaget kör i hela Europa och till rimliga priser. Det hämtar upp hos mig och lämnar hemma hos kund. Mina kunder kommer inte ens att behöva ta sig till närmaste ombud utan fraktbolaget sköter allt. Varenda fraktbolag jag har varit i kontakt med tar hutlösa priser! Jag har vart så jäkla låg pga det. Men äntligen ser det ut som att jag lyckats hitta ett bra bolag och det verkar som att det kommer att lösa sig bättre än förväntat till och med. Det känns fantastiskt! Vilken lättnad!
 
Här kan ni se vilka målningar som är tillgängliga ♥
X-Chel

Vad fint att det verkar lösa sig med fraktlogistiken för dig, och vilken god måltid det ser ut som! :P En fråga bara: När du skriver soja i receptet, är det japansk eller kinesisk sojasås du tänker på, eller kan man ta vilket som? ;)

Slutligen vill jag bara säga/skriva att jag uppskattar (i stora hela) alla dina inlägg, särskilt de konstrelaterade, så fortsätt bara i den andan...tummen upp och Allt Gott åt ditt håll!! ^_^

Svar: Åh gud jag vet inte 😱 Vad är skillnaden? I Portugal har dom ingen bra soja.. det är som vatten.. Men hade jag bott i Sverige hade jag använt den där muchsroom soy. Men eftersom det inte finns några rätt eller fel inom matlagning så kan du nog använda en skvätt av vilken soja som helst ☺ Och tack för dina komplimanger ❤
kandees.com

Daniela

Kommer du att ha dina senaste målningar i prints eller bara ordinarie storlek? :)

Svar: Ännu oklart ☺😬❤
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress