VI FLYTTAR ÄNTLIGEN TILL PORTUGAL
 
Är det möjligtvis någon som missat att jag och Marco flyttar till södra Portugal om typ exakt 1 vecka? Det är galet. Jag kan knappt fatta det. Nu, äntligen händer det. Vår lilla krullis Selma följer med också och vi kommer att bila dit. Vi har en ganska stor skåpbil som vi fyller med våra käraste ägodelar. Räknar att åka på tisdag morgon den 31 januari och vara framme i Algarve och Galé till helgen, runt den 4-5 februari. Vi har inte brottom och inga tider att passa så vi tar det lugnt. Under vår färd får vi ta in på hotell där hundar är tillåtna så vi får sova under nätterna.
 
Temperaturen just nu i Albufeira och Galé området är mellan 15-17 grader varmt och halvklart. Helt klart bättre än detta gråa, mörka elände i slask och blask. Men landet går mot hetare tider så varmare och varmare kan det bli för varje dag nu. Under somrarna kan temperaturen bli så hög som 40 grader. Jag älskar ju värmen. Men till och med jag kan tycka att det kan bli lite för varmt under de hetaste månaderna i Portugal. Tur att man kan svalka sig i Atlanten! Vintrarna är ändå vackrast i Portugal, eller tidig vår när naturen står i blom. Då är det folktomt och stränderna orörda. Så vackert!
 
Vad jag älskar mest med södra Portugal är bland annat naturen. På sina ställen är den makalöst vacker! Jag kommer att fota så mycket bilder för er nu när jag kommer bo där, vill visa er vilket fantastiskt land det här är! Är det någon av mina läsare som varit i Algarve eller som funderat på att besöka? Ni måste det om ni inte har det! Kom, ni får bo hos mig! ;D
 
Vi har lyckats fixa en mindre lägenhet 5 minuter framför stranden i Salgados med havsutsikt från balkongen. Vilken lycka! Men så småningom är vi förhoppningsvis på jakt efter att köpa hus där vi eventuellt också kan ha vår gemensamma ateljé och kanske även tatueringsstudio. Vi får se med tiden. Våra idéer och drömmar kräver hårt arbete och pengarsparande.
 
Till en början ser det iallafall ut som att vi bara vill njuta och leva. Äta god mat, surfa, upptäcka den fantastiska naturen, måla, måla, måla och fotografera massor m.m. Vi har haft många tuffa år bakom oss och vi behöver vår ro nu.

Jag satt och funderade lite idag på hur jag skall lägga upp mitt bloggande i framtiden. Vill att det ska kännas roligt och inspirerande för er att gå in här. Jag kommer att dokumentera så mycket som möjligt från mitt nya liv i Portugal, men har ni tips ang. bloggen så får ni väldigt gärna komma med förslag i kommentarsfältet! :)
Sabine

Som tillägg till hur din blogg hittills sett ut, så skulle de ju vara kul å hänga med på utflykter och se vad man kan göra i Portugal. Så om jag skulle få för mig att åka dit kan en få inte tips på fina ställen att besöka å så. Men så vill jag såklart se massor av din konst och hur du utvecklas. :) hoppas du mår bra och så härligt att ni äntligen flyttar! Kram

Svar: Absolut! Det kommer helt klart både tips på utflykter samt en massa konst! :)
Sandra Nobre

Coumba

Gud vad kul det måste vara att flytta dit :D Önskar er all lycka!

Svar: Åh tusen tack! Det ska bli jättespännande! Ett nytt kapitel i livet!
Sandra Nobre

Ellen

I somras var jag och familjen i Algarve och vi blev helt förälskade! Vilket ställe allstå!! Det ska bli spännande att forsätta följa er resa på bloggen!
Jag kommer ihåg när jag runt 2010 hittade din blogg och blev sugen på att börja om igen med mitt egna skapande efter ett par års uppehåll. Det är alltid lika inspirerande att gå in på din blogg/instagram och se det underbara du skapar och hur du kämpar framåt. Lycka till!

Svar: Tusen tack! Portugal är fantastiskt!
Sandra Nobre

Malin

Gud vad roligt att flytta utomlands! :D Jag har inte varit i Portugal än men skulle gärna vilja åka dit någon gång! :) Jag har själv flyttat in till min första egna lägenhet (flyttat hemifrån dvs) nu i helgen så vi har båda haft stora flytter & förändringar i livet! :) Jag skulle gärna vilja läsa mer om livet i Portugal (både allmänt om hur saker funkar där, vad man bör göra & såklart främst om ert dagliga liv, vad ni gör osv) + såklart om din konst som vanligt. :)

(Verkar inte kunna logga in för att signera av någon anledning så kommer inte kunna se om du svarar. :()

Svar: <3 <3 <3
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress