SALVATION
En hel del nya målningar har det ju ändå blivit trots att bloggen legat och dammat i nästan ett helt år. Ni som följer mig på Instagram har nog däremot kanske hängt med en del. Men för er som hänger här på bloggen tänkte jag börja med att visa Salvation. Älskar henne. Hon är speciell för mig.
 
I går var jag och köpte vit akrylfärg så att jag ska kunna måla de sista vita dukarna jag har kvar här hemma innan vi flyttar till Portugal. Det går inte att måla utan att ha vit färg hemma. Det är som ätta korv med bröd utan ketchup. (Inte för att jag äter något utav det men ni fattar..)
 
Annars så fortsätter mina dagar i vanlig ordning bland flyttkartonger och en enda röra kan man säga. Hjärnarn är mosig. Att flytta till ett annat ställe i samma land är väl en sak. Men att flytta över 3000km till ett annat land är något annat. Allt ska klaffa. Och allt ska avslutas här.
 
Frågan är ju om det blir någon sinnesro i all denna röra till att skapa konst :) Kanske är det just det som krävs för att skapa något riktigt coolt? Vem vet? Att få kladda med färg just nu kanske är det bästa för att få min hjärna att slappna av lite? Vi provar..
jasmin-seos fotografi

Så fantastisk tavla 💛

Svar: Tusen tack! :)
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress