MODER JORD
Nu så. Nu känns det som att det mesta börjar falla på plats med flytten till Portugal. Allt är uppsagt, flyttstädning bokad till helgen nästa vecka och lägenhetsnycklarna lämnas in på måndag den 30 januari. Dagen efter far vi. Alltså den 31 januari blir första dagen på vårat nya liv. Första kapitlet..
 
Sista tiden har varit rätt jobbig känslomässigt. Jag har haft en del ångest och gråtit en del. Mest för att jag kommer lämna min familj. Att jag till exempel inte bara kan ta en promenad över till min syster.. Att jag inte får vara nära henne. Vi har kommit varandra så mycket närmare den sista tiden och det känns så jävla underbart! Det finns ingen som jag kan skratta med så jag får ont i magen som med min syster. Åh vad jag älskar min tokiga syster. Vi har ett mycket speciellt band hon och jag, är så glad och tacksam för att ha henne som syster. Att lämna henne kommer bli bland det jobbigaste. Hon har ju själv bott i Portugal under elva år, nu är hon Sverigebo igen men jag vet att hon vill tillbaka.. Så mina förhoppningar är att hon en dag gör det. Att vi kan få bo nära varandra igen.
 
Här kommer en av mina senare målningar som ni kanske inte har sett än. Den heter Mother Earth och känns precis som Salvation, väldigt kraftfull. Vilken tycker ni bäst om? Mother Earth eller Salvation?
 
Den är målad i akryl och är 80x100cm.
 
Min Marco, åh vad jag älskar honom, han är så fin på alla sätt. Var bara tvungen att skriva det. Han har gjort pizza nu som vi ska äta. Sen har han lovat mig rumpmassage framför en film. Alltså rumpmassage kan vara det bästa som finns. Skinkorna är liksom ett underskattat massageområde, har ni tänkt på det? Haha! :)
 
Hoppas att ni har det bra och tar hand om varandra, vi höra nästa gång vi hörs. Kram på er!
Julia

Båda tavlorna är fantastiskt fina men Mother Earth är min favorit. Jag älskar det gröna tillsammans med det eldiga håret. Och jag ser så mycket fram emot att få se allt du kommer skapa, inom foto och konst, när du har flyttat till Portugal. Heja dig

Svar: Tusen tusen tack, det värmer verkligen att höra! <3 Kram
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress