I DON'T LIKE EYES
 
Goddag. Idag är det fredag och det blir sista natten i vår lägenhet. De sista dagarna kommer vi bo hos min mamma. Jag hade så gärna velat måla klart den här tavlan och nånting säger mig att målerigrejerna är det sista som kommer att flyttas ut från lägenheten.. haha.. Vi få se.
 
ÖGON.
Låt oss prata ögon en snabbis. Alltså ögon är det värsta jag vet att måla. Jag har alltid hatat att måla ögon. För det första tycker jag att det är det tråkigaste som finns att pilla på och för de andra vet jag aldrig hur jag ska få till det. Ögon är verkligen inte min grej. Antingen blir de vindögda, eller så blir det högra ögat dubbelt så stort som de andra osv.. Ni fattar. Nä ögon gillar jag inte. Jag får bara inte till det.
 
Annars är det inte mycket kvar på målningen nu. Lite finslip och guldiga detaljer ska läggas till sen så! Kom på att från och med den här målningen så signerar jag inte längre med Kan Dee.. Känns oerhört skönt att Kan Dee är borta. Måste jobba fram en ny signatur bara, det har jag ju inte hunnit med än.. Hmm..
Malin D

Roligt det där, ögon är det enda jag tycker att jag faktiskt får till exakt som jag vill ha dem, istället har jag världens problem med händer och bakgrunden...

Älskar färgkombon btw!

Svar: Tänk vad olika det kan vara :) Vart kan jag se dina alster någonstans? Och tack för din fina komplimang!
Sandra Nobre

Louise

Åh den är helt underbar!!!!!!!! 😍

Och du är alldeles för självkritisk, jag tycker ögonen du målar/ritar är perfektion. Det är för mig dom som skapar djupet, känslan i bilden. 👌🏼

Malin D

Svar: Lägger än så länge bara upp på mitt instagram konto www.instagram.com/alyaraartist :)

Louie

Så vacker!

Själv tycker jag ögon är det roligaste, trots det målar och tecknar jag oftast stängda ögon haha.
Hår älskar jag också att göra ^^

Monica

Jag älskar dina alster och din blogg, jag älskar att rita och måla men jag är så dålig på det men nu har jag anmält mig på en kurs, hoppas bara att jag kommer med.
Ha det gott i Portugal / Monica

Svar: Tusen tack! :)
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress