ETT NYTT SKEDE I LIVET
Jag har precis varit ute på den dagliga rundan med Selma i skogen. På vägen till skogen får vi gå i slask och gegga. Selma är inte längre vit på benen och magen, det är nu man ser all smuts riktigt ordentligt. Detta är den enda nackdelen med att ha en vit hund!

Men här är Selmas krullisben inte så värst smutsiga än.. Detta kort togs under de kallaste vinterdagarna i år.
 
Nu är det snart bara 2 veckor kvar tills vi flyttar till Portugal. Jag, Marco och Selma tillsammans. Min lilla familj. Det känns ibland för bra för att vara sant. Som när man var barn och väntade på att julafton skulle komma. Man räknade ner veckor och dagar.. Fast det här känns ännu bättre. Oerhört mycket bättre. Känslan jag har inför detta nya skede i livet går inte att beskriva med ord. Varenda del i mitt, Marcos och Selmas liv kommer att förändras till det bättre ♥

Jag är så djupt tacksam över att få den här möjligheten i mitt liv.
 
Vi har så många planer och så mycket saker vi vill göra i vårt nya liv. Så många soliga dagar att fylla med frihet och glädje. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag sitter här med min kaffekopp och önskar att mina fingrar fick glöda över tangentbordet men det går trögt. Det känns som att jag har så mycket jag vill prata om :)
 
Jag tänkte iallafall passa på att tacka för alla tips angående det där med kamerainställningar och fotografering som jag fick i förra inlägget! Jag har lyssnat på vad ni sagt, googlat och läst på. Nu börjar grunderna släppa lite! Jag var ute i helgen för att jag skulle fota med den riktiga kameran, men så dog den! Hur typiskt!? Jag hann kanske ta 4 kort.. Postar två av dom här nedan, mest bara för att visa att jag hajjat det här nu med hur man får suddig bakgrund :D Jag vet att det inte är världens bästa foton men det var bara "testbilder". Vi säger så.. haha. Jag har även redigerat dem i photoshop, älskar att redigera bilder. Det är liksom halva nöjet för mig. Gillar också att lägga på att "grynigt" filter som ni kan se. Ge gärna fler tips och tricks! Och även konstruktiv kritik! Det uppskattas :)Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sätta fart och måla några mindre tavlor. När jag gick igenom förrådet hittade jag ett gäng mini-dukar. Tänkte att jag skulle måla en abstrakt serie utav dem. Blir kul att få experimentera med färger. Vilken nyans/färg tycker ni att de ska gå i? Jag tänker mig havsblå.. eller krispig mint grön.. Hmm.. Vad tycker ni?
Yasmina

Jättefina bilder! Gillar också när det är grynigt, blir sån mysig känsla :)

Svar: Tusen tack fina du! <3 Gillar din blogg!
Sandra Nobre

Emelie

Är så glad för din skull! Du är på väg att förverkliga en dröm ju! <3

Svar: Ja! Jag ÄR verkligen det! Och det känns helt jäkla fantastiskt! :) Kramar
Sandra Nobre

yasmina

Ärligt tack!!!!! Följt dig i sen Kan Dee tiden! <3

Svar: Men gud är det sant! Vad häftigt! :) Kramar
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress