EMERALD & PEARLY MINT
 
Min syster sa till mig att mina blogginlägg är så långa så jag tänkte ha det i åtanke nu när jag bloggar :) Vet inte om ni håller med? Gillar ni mindre text och mer bilder kanske? Jag är ju en riktig pratkvarn när jag väl börjar. Men ska försöka fatta mig kort ikväll. För min systers skull. Haha
 
Vi flyttar om 5 dagar ändå kunde jag inte låta bli att börja måla på en sista dolla.. Jag har fått en väldig kärlek för smaragdgrön och kall mintgrön så jag tänkte att den skulle gå i dessa färger. Tillsammans med guldiga detaljer i slutändan. Än så länge är det en hel del lager kvar på målningen och jag börjar bli lite orolig att jag inte ska hinna klart. Men det återstår att se.
Lise ❤

Shiit så fin den ser ut att bli! Jag älskar också dom färgkombosarna 😍
Alltså skriv det du känner för, för mig själv blir hag alltid låst när jag tänker för mkt på vad andra vill ha, det skapar bara massa prestationsångest. Men om du har svårt att få till skrivandet så är det ju ett hett tips att pröva glra det enkelt för en själv, att göra någit litet, inte få med alkt på en gång, sänja kraven. Jag har ofta insane skrivkramp så hag vet hur jävla svårt det är, och kort o mindre krav är j en väg att börja på iaf.
Och så du vet, jag älskar att läsa diba texter, jag känner mig mindre ensam i mitt inre! och jag älskar det du målar!

Svar: Tack snälla du! <3
Sandra Nobre

Katja

Nej jag har verkligen inte tyckt att dina inlägg har varit för långa! Det har bara varit roligt att få läsa dina tankar o åsikter efter din långa paus, kan berätta att du var gryyyymt saknad under den! Nu är det bara skönt att få följa med på ditt äventyr i livet, kram Katja.

Svar: Åh, men tack! Tusen tack! vad glad jag blev av den här kommentaren :) Massa kramar!
Sandra Nobre

Hanna

Kan gilla de längre texterna men man kan kanske bryta av med någon kortare text ibland :)

Svar: Tack för din åsikt! :)
Sandra Nobre

Mia

Finns inget bättre när man har tråkigt och går in hit och ser att du skrivit ett långt inlägg! :)

Svar: Nemen gud vad go du är! Vad kul att höra! Kram på dig!
Sandra Nobre

Anna

Nej jag älskar när du babblar på! Men det är klart, nu vill vi ju ha massa mer bilder från ert nya hem! ;) Så spännande!!! :D

Svar: Det kommer det kommer! :D Jag måste bara få lite ordning här hemma först :)
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress