3 DAGAR KVAR
Jag hann inte måla klart tavlan. Alltså det är så typiskt mig, vilken jäkla tidsoptemist jag är. Skjuter upp allt till sista sekund. Vi har hållt på heeeeela dagen idag och tömt lägenheten, åkt till loppis med saker vi vill ge bort, packat i kartonger det som ska med till Portugal, åkt med möbler till våra vänner, vart på återbruket och slängt saker etc..
 
 
Tavlan får följa med till Portugal så jag får helt enkelt göra klart den där. Men vad gör väl det egentligen? :) Nu är det så nära till avfärd. Tre dagar kvar. Sen rullar vi.. Ikväll måste jag sätta mig ner och kolla upp boenden under vår bilresa. Vi måste ju ha någonstans att sova under nätterna. Bokar man sånt nu i förväg eller tar man det som det kommer efter vägen? Jag vet verkligen inte hur vi ska göra här. Vi har ju hund också..
 
Hjäääälp! Det är så nära nu! Det börjar verkligen pirra i magen nu när man ser hur lägenheten är tömd.. Vi är så upprymda och förväntansfulla också nervösa och samtidigt väldigt slutkörda. Värre för Marco som jobbat vad som känns dygnet runt den sista tiden. Jag tycker så synd om honom. Han är så sliten stackarn. Nu ska han väl ändå snart få sin ro, sin surf och sin sol. Jag är väldigt stolt över min man man och tycker att han förtjänar allt gott nu. Lite lugn och ro. Lite harmoni :)
 
 
Vi hörs förmodligen på söndag igen. I morgon är jag upptagen hela dagen. Hoppas ni får en underbar helg. Kram på er!
Shanelle

Var köper du ditt konstnärsmaterial? :)

Louise

Hur har det gått för er? Gick resan bra? Ska bli spännande att följa.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress