3 DAGAR KVAR
Jag hann inte måla klart tavlan. Alltså det är så typiskt mig, vilken jäkla tidsoptemist jag är. Skjuter upp allt till sista sekund. Vi har hållt på heeeeela dagen idag och tömt lägenheten, åkt till loppis med saker vi vill ge bort, packat i kartonger det som ska med till Portugal, åkt med möbler till våra vänner, vart på återbruket och slängt saker etc..
 
 
Tavlan får följa med till Portugal så jag får helt enkelt göra klart den där. Men vad gör väl det egentligen? :) Nu är det så nära till avfärd. Tre dagar kvar. Sen rullar vi.. Ikväll måste jag sätta mig ner och kolla upp boenden under vår bilresa. Vi måste ju ha någonstans att sova under nätterna. Bokar man sånt nu i förväg eller tar man det som det kommer efter vägen? Jag vet verkligen inte hur vi ska göra här. Vi har ju hund också..
 
Hjäääälp! Det är så nära nu! Det börjar verkligen pirra i magen nu när man ser hur lägenheten är tömd.. Vi är så upprymda och förväntansfulla också nervösa och samtidigt väldigt slutkörda. Värre för Marco som jobbat vad som känns dygnet runt den sista tiden. Jag tycker så synd om honom. Han är så sliten stackarn. Nu ska han väl ändå snart få sin ro, sin surf och sin sol. Jag är väldigt stolt över min man man och tycker att han förtjänar allt gott nu. Lite lugn och ro. Lite harmoni :)
 
 
Vi hörs förmodligen på söndag igen. I morgon är jag upptagen hela dagen. Hoppas ni får en underbar helg. Kram på er!
I DON'T LIKE EYES
 
Goddag. Idag är det fredag och det blir sista natten i vår lägenhet. De sista dagarna kommer vi bo hos min mamma. Jag hade så gärna velat måla klart den här tavlan och nånting säger mig att målerigrejerna är det sista som kommer att flyttas ut från lägenheten.. haha.. Vi få se.
 
ÖGON.
Låt oss prata ögon en snabbis. Alltså ögon är det värsta jag vet att måla. Jag har alltid hatat att måla ögon. För det första tycker jag att det är det tråkigaste som finns att pilla på och för de andra vet jag aldrig hur jag ska få till det. Ögon är verkligen inte min grej. Antingen blir de vindögda, eller så blir det högra ögat dubbelt så stort som de andra osv.. Ni fattar. Nä ögon gillar jag inte. Jag får bara inte till det.
 
Annars är det inte mycket kvar på målningen nu. Lite finslip och guldiga detaljer ska läggas till sen så! Kom på att från och med den här målningen så signerar jag inte längre med Kan Dee.. Känns oerhört skönt att Kan Dee är borta. Måste jobba fram en ny signatur bara, det har jag ju inte hunnit med än.. Hmm..
WEEKLY MOODBOARD #1
 
Hej hopp! Då var det torsdag idag. Här går det undan! Poff kommer det säga bara och så är det tisdag och vi är på väg mot Portugal. Hjälp! Försöker intala mig gång på gång om att allt kommer gå bra.. Jag har gjort en såkallad moodboard som stämmer väldigt bra in på de känslor och visioner jag har just nu. Känns som en moodboard som ger en glad och hoppfull känsla iallafall :)
 
My mood;
Smaragdgrön, smutsrosa, isig mintgrön och guld. Det är mycket mönster, exotiska växter som bananträd och kaktusar. Flamingos i kristallklart vatten och makalöst vackra dörrar som ger kontrast mot ruffiga betongväggar med abstrakt känsla.