SEA VIEW HOME
 
Och så var det kväll.. Nej, här i Portugal känns det verkligen inte som kväll. Jag pratade precis med min syster över messenger och jag frågade om det var mörkt i Sverige nu, typ sådär kolsvart ni vet. Och det var det. Glömmer ju bort att det fortfarande bara är februari. 24 februari. Alltså ni vill inte veta vilket väder vi har här. Just nu. As we speak. Solen står fortfrande rätt högt, klockan är halv sex på kvällen och solen går ner runt sju. Det är ljust, klarblå himmel och ca 25 grader varmt. Och det är februari! Det är tametusan galet. Vad gjorde jag i Sverige så länge?
 
Och som om detta inte vore nog. Man kan glimta havet från vår balkong (Vår utsikt är magisk) och det tar inte mer än 5 minuter att promenera till stranden och havet. Förstår ni att jag är livrädd att vakna och inse att allt det här bara är en dröm?
Iza

Men gud... Ska jag behöva dra med mig familjen till ett annat land jag med...?! Fina, fina, bilder! Avis här.

Svar: Ja! Det ska du! :) Hihi. Det är underbart här :) Kramar
Sandra Nobre

Evelina Östlund

Låter helt underbart! Vill också lämna Sveriges mörker och en kalla vintern. Skulle du inte kunna berätta lite om hur ni gick till väga när ni flyttade? Med visum, boende, jobb och sånt? Visa lite hur ni bor m.m.
Tack för en fin blogg. <3

Svar: Jag förstår att du vill det :) Jag vill aldrig mer komma tillbaka till Sverige.. Ska se om jag kan ordna ett sådant inlägg :) Kram
Sandra Nobre

Marija Petrovic

Hej Sandra!
Jag är ett troget fan som följt dig genom åren! Har även The carneval som pryder mitt vardagsrum. Jag vill ha fler prints från dig men jag hittar inga Orginalmålningar-prints. Utan bara blyerts varianterna :( jag älskar Wild tex!! Och hade så gärna velat ha den hemma! En massa kärlek till dig, jag har följt dig men vart dålig på att skriva kommentarer, vi är många som uppskattar och värdesätter dig!

Svar: Åh tusen tack för din kommentar, vad fint av dig, tack! :) Jag har ännu inte öppnat min webshop än, öppnar om några veckor. Kommer främst börja med att sälja små-prints, A4 och A3 innan jag vet hur allt fungerar här i Portugal. Så håll utkik. Kram
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress