NU BOR VI I PORTUGAL!
 
Wow. Vart ska jag ens börja? Jag bor i Portugal nu. Alltså fattar ni? Jag bor här nu.

Jag lovar och svär att allt känns som en dröm som jag är  livrädd att vakna upp ifrån. Så rädd så rädd att denna lilla bubbla som jag är i just nu helt plötsligt ska spricka. Livet känns nästan för bra nu. Jag måste nog nypa mig i armen för att se om det gör ont, för att se om jag fortfarande ens lever.

En röst inom mig säger att jag ska tat lugnt för att det blir ju en vardag tillslut det här med. Livsstilen, klimatet, naturen, omgivningen, maten, människorna, atmosfären. Tillslut blir det en vardag (?).  Men betyder det att man slutar att njuta då? Så fort någonting blir en ”vana” eller en ”vardag”?

En annan röst inom mig säger att jag aldrig ska lyssna på den rösten. Jag hoppas att jag inte är för naiv som säger att jag aldrig kommer att sluta njuta av varenda minut här. För det är en sådan enorm kontrast till det liv jag levde i Sverige. Det är som natt och dag. Som svart och vitt. Det är som att  släppas fri från ett fängelse där man suttit instängd i ett mörker i nästan hela sitt liv.  

Jag är så oerhört lycklig som tillsammans med min kärlek äntligen gjorde slag i saken som bröt oss loss från Sverige och Västerås och flyttade till Algarve i Portugal. Nu ska vi bara få det att funka här också. Att få allt att gå runt. Men det kommer att gå bra. Det måste det. Vi har äntligen fått Internet så uppdateringen kommer att bli bättre nu. Jag har tagit massor av bilder som jag vill visa er och vet ni? Jag har börjat bodyboarda! Men mer om det en annan gång.

Nu måste jag sätta igång och jobba. Har en hel webshop att fixa med. Bland annat. Hoppas ni har det bra, vi hörs nästa gång :)
 
 
Förresten. Bilderna är från första veckan här. Ganska gråmulet men behaglig temeratur runt 18 grader. Bilderna är från när vi tog en dagstur till Sagres, Alentejo och Arrifana som ligger i sydvästra Portugal ca 1h från där vi bor. Dom tre sista bilderna är däremot från där vi bor. Okej. nu måste jag verkligen gå. Förlåt för ett jääääätttelångt inlägg ;)
Emma

Så otroligt vackert! Jag hoppas att ni får det helt underbart där, och att vardagen blir helt magisk. Har följt din blogg i så himla många år nu, och det gör mig så glad att du verkar må bättre nu och ni tagit steget att flytta. Det ska bli fantastiskt roligt att följa ditt liv i Portugal. Kram!

Svar: Ja det är helt gaaaaaalet vackert här. Alltså Portugal ÄR underskattat. Hela södra Portugal har en makalös natur. Ibland står man där och undrar om man ens befinner sig i Europa. Det hade kanske likväl kunnat vara afrika. Jag mår så mycket bättre här och tror att detta var/är nyckeln till min inre sinnesro. Det är här jag kommer att hitta mig själv och det är här allt kommer att falla på plats för mig. Är helt övertygad :) Tusen tack för din uppmuntrande och glädjande kommentar. Jag fick massor av energi nu. Kramar!
Sandra Nobre

Andrea

Nu är du äntligen där - äntligen!! :D wow.

Måste kännas helt fantastiskt efter att ha drömt om de i så många år. Kan inte föreställa mig hur häftigt de måste vara!

Tina

GUD vad roligt! Jag älskar Portugal, har också haft framtidsdrömmar om att flytta dit ett tag nu. Vore jättekul om du hade lust att skriva lite om hur det var att bila ner, men oavsett: lycka till!

Svar: Vad kul att höra! Portugal är fantastiskt! Jag älskar naturen här. Att bila ned var lätt och smidigt. Men sååååå tråkigt. Kram
Sandra Nobre

Andrea

Återigen, jag är sååå glad för er skull!! <3 Jag tänker på er titt som tätt och blir lugn i kroppen av att veta att ni äntligen är där ni hör hemma, att ni faktiskt tog steget efter alla dessa år. Jag hoppas det går superbra för er där nere nu! Vi kommer och hälsar på så fort vi får :D Som sagt, jag kommer och städar en gång i månaden, hehe ;) Det betydde massor för mig att få flyttstäda åt er, det rensade mig i psyket på nåt vis att få städa ur ert liv här och veta att ni kommer starta om fräscht :)
Kommer följa bloggen slaviskt så uppdatera ofta! <3
Hälsa Marco och Selma och njut!!

Svar: Gud vad glad jag blev av den här kommentaren Andrea! Skönt att höra att du mådde bra av att få städa ur vår lägenhet, själv skämdes jag över att ha lämnat efter mig ett sånt smutsigt hem. Haha. Ni får komma när ni vill hit! Hälsa till Robin. Kraaaamis
Sandra Nobre

Elin

Jag följde dig och din blogg intensivt för några år sedan och nu idag kom jag helt plötsligt att tänka på dig och dina vackra målningar igen! Blir så glad över att läsa att ni äntligen flyttat till Protugal, vet att du prata redan då att du ville flytta dit! :)
Kul att du fortfarande håller igång bloggen, nu ska jag in och kika i din webshop! Ha en fin kväll!! (:

Svar: Åh vad kul att du hittade tillbaka hit! :) Ja äntligen slog vi slag i saken och flyttade hit till Portugal!Trivs så himla bra här! <3 massa kramar!
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress