3 VECKOR SEDAN VI FLYTTADE TILL PORTUGAL
Hej på er! Just nu sitter jag och dricker kaffe i vår lägenhet. Selma ligger bredvid och sover och Marco är och tatuerar i en studio som ligger en bit här i från. Det är exakt 3 veckor sedan vi flyttade hit. Tiden går så läskigt snabbt här. Ibland känns det som att man knappt hinner vakna på morgonen så är det kväll igen och läggdags. Vi gör saker hela tiden och vi är aldrig hemma. I detta väder och i denna natur drar sig själen ut på något sätt. Det sista man vill är egentligen att vara inomhus. Men jobbet kallar och vi måste sätta fart med att få i ordning någon slags jobbrutin.
 
Marco har som sagt fått en plats i en studio som ligger i Quarteira. Så småningom vill han öppna sin egen studio troligen här i Galé. Jag har precis börjat ta tag i min del, i går satt jag hela dagen och jobbade med min webshop som jag öppnar snart. Någon ateljé har jag inte än, vardagsrummet här i lägenheten ovh vår stora balkong får duga tills vidare. Och det gör det verkligen. Lägenheten är vit och ljus och balkongen är jättestor! Men ni vet ju att drömmen är att få ha min egna lilla verkstad så småningom. Och en dag. En dag blir det verklighet! :)
 
Nu måste jag fortsätta jobba här. Vi får se om jag hinner måla lite också.. Jag hann ju inte göra klart den här målningen i Sverige innan vi flyttade hit till Portugal. Så hon blir halv Svensk och halv Portugisisk när hon är klar. Nästa gång tänkte jag bjuda på lite härliga bilder från här omkring.
Yasmina

Gud så härligt! Jealous

Svar: Det ÄR fantastiskt! Som en dröm! Kramar
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress