BILDBOMB
 
Jag lovade ju er lite bilder från häromkring där vi bor. Visst är det vackert? Alltså naturen är så jäkla häftigt alldeles vid kustlinjen i Portugal. Dessa bilder är tagna från Lourenço, Sao Rafael och Coelha. Här om dagen tog vi även en liten roadtripp upp till toppen av Monchique, en bergskedja i nordvästra Algarve som gränsar vackra Alentejo. Tyvärr fick jag inte med mig några bra bilder därifrån den här gången för vädret sög men det är inte första och sista gången vi besöker Monchique. Älskar Monchique. Utsikten är fängslande och naturen skiljer sig avsevärt från kusten i Algarve. När du kommer upp 902 meter till toppen som kallas Fóia, droppar temperaturen med 10 grader (!) och blåser gör det oftast där. Mycket. Nästa gång vi åker dit hoppas jag på att få bättre bilder!
NI ÄR DÅLIGA PÅ ATT LÄMNA AVTRYCK
 
Jag tycker att ni är lite dåliga på att kommentera och lämna avtryck här på bloggen. Eller är det jag som är för girig kanske? Men tycker de vore så roligt att få prata lite mer med er :) Höra vad ni tycker om det jag skriver. Höra era åsikter och få lite feedback ibland. Eller kanske är min blogg tråkig?
 
Älskar den här bilden. Tog den för någon vecka sedan när Marco värmde upp innan han skulle surfa. Tycker det är en härlig bild och Selma ser så rolig ut haha. Selma älskar att bo här förresten. Hon är ute med oss hela dagarna, springer på stranden, träffar andra hundar, upptäcker nya platser och ny natur. Det har varit några intesiva veckor för henne här, många nya intryck och många nya dofter. Ett nytt språk.. haha. Hon är helt slut om kvällarna, somnar som en gris och snarkar som en elefant. Men hon är en helt annan hund här, så mycket gladare och mycket spralligare. Är så glad att Selma får vara med och dela detta nya liv med mig och Marco. Min lilla familj. Älskar de här två så obeskrivligt mycket att det skrämmer mig många gånger.. Mina två favoriter ♥
VÄXTER, WEBSHOP OCH ORIGINALMÅLNINGAR
 
Dessa vackra träd/växter/plantor växer utanför vår lägenhet. Så vackra. Jag älskar den tropiska naturen här. Det är så svårt att komma igång med jobbet på riktigt känner jag. Dels för att det är så mycket som ska fixas att det blir en enda röra i huvudet. Dels för att solen och naturen där ute drar ut mig hela tiden.. Men den här veckan måste jag ta tag i mina plikter. Jag måste leta upp ett tryckeri som kan göra prints av mina målningar, har fått några kontakter av några vänner här. Hoppas att det kan vara något.
 
Sedan vill jag komma igång med själva målandet igen. Snart 1 månad sedan jag målade och det börjar kännas faktiskt. Sen ska webshopen öppnas också. Till en början blir det bara A4 och A3 prints men så småningom fylls det på med större prints och även originalmålningar. Jag är bara lite orolig för hur jag ska skicka originalmålningarna till mina svenska kunder. Måste hitta något bra fraktbolag och även hitta något bra sätt att packa målningarna så att de är så skyddade som möjligt när de ska fraktas en sån lång bit. Hur ska jag få ihop allt? Men det ordnar sig..
 
Har ni några önskemål med webshopen? Något speciellt motiv som ni hade önskat? Och vilka storlekar är intressanta? Ni får jättegärna slänga iväg en kommentar, det hjälper mig massor! Tack! :) Hoppas det är bra med er! ♥