HAR BLOGGEN KOMMIT TILL SITT SLUT?
Halloj där! Nu har det gått sådär länge sedan jag uppdaterade bloggen igen. Men den här gången står jag faktiskt i valet och kvalet i att antingen flytta bloggen till min hemsida/shop och deras "plattform" eller hur man nu ska säga.. eller att helt enkelt lägga ner bloggen helt. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra.. Jag märker ju att jag inte har samma intresse för bloggen på samma sätt som förr. Det kommer nog aldrig bli bättre känns det som. Så frågan är.. Vad ska man göra? 🤔
 
Man har ju så många andra sociala kanaler idag, eller många och många kanske är att överdriva.. men instagram och facebook iallafall. Känns som att det räcker så för mig. Förstår ju att känslan kan bli mer personlig med en blogg för läsaren, men ja.. det går ju faktiskt att använda instagram och facebook på ett mer bloggigt sätt där med. Usch jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Shit, bloggen har ju ändå hängt med sen 2009, fattar ni hur länge det är?! Det är snart 10 år ju. Och över 17.000 följare har den lyckats skrapa ihop sig.
 
Men jag vet inte.. Känns det inte som att bloggtiden är förbi lite? (Läs lite) 😬
 
Vad har ni för tankar kring detta?
 
 
Här är en bild från när jag målade min senaste målning som heter "Lemonade".. Ni kan se mer av mitt måleri och min konst på:

Instagram: @sandranobreart
Facebook: sandranobreart

Hoppas ni mår toppen!

// Sandra