THE PEARL OF MADEIRA
Och så äntligen kommer vi till slutet av denna inläggsserie.. Det tog bara.. ett tag.. Haha.. Men jag hoppas att ni gillat att följa den? Om ja får ni jättegärna trycka på hjärtknappen där nere ↓ Det är så intressant tycker jag att se hur mycket man lär sig efter varje målning. Efter den här målningen har jag målat två nya och evolutionen har varit markant tycker jag. Jag blir mer säkrare, lär mig nya tekniker, lär mig att se vad som funkar och inte osv. Lär mig att se en helhet.. Svårt att förklara.
 
The Pearl of Madeira blev namnet på den här målningen. Om jag ska vara helt ärlig gillar jag den här men ändå inte. Jag älskar färgerna och att den känns tropisk/exotisk, jag gillar kompositionen och mönstrerna, men det är något med hennes blick.. Jag vet inte.. För det mesta så tycker jag om den iallafall. Vad tycker ni?
 
 
Målningen är 60x120cm, väldigt avlång alltså.. Kan nog bli fint på väggen ovanför något slags hallbord? Originalet är sålt och inga konsttryck är tyvärr planerade för den. Nu kliar det i fingrarna efter att påbörja någonting nytt! Har dessvärre inga idéer i huvudet för tillfället men det kanske poppar upp nåt när jag minst anar det. Förslag?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress