MIN DRÖMSTUDIO
Jag har många drömmar och mål. Många idéer och visioner som cirkulerar innuti mitt lilla deformerade huvud. (Det är sant, jag har ett platt bakhuvud) En av mina drömmar är att ha en egen studio/ateljé/shop. Jag har haft den här drömmen i många år nu, men än har den inte slagit in. Kanske för att jag inte varit redo? Och kanske för att tiden inte varit en rätta?
 
Jag är ändå glad att det inte skett än. För under åren som gått har jag hunnit med att utveckla min dröm, insett vad som kanske funkar bäst, skaffat mig insikter och perspektiv. Mognat. Jag ville ha min ateljé hemma först, i mitt hus som jag skulle ha i Portugal. Idag ser mina visioner helt annorlunda ut.
 
Jag och Marco har börjat prata om att öppna någon form utav studio tillsammans och där skulle vi vilja ha plats för både tatueringsverksamhet, ateljé och eventuellt en liten butiksdel och galleri/showroom. En sjujäkla konst-studio alltså! Inte till storleken utan mer att allt i grund och botten har med konst att göra. Jag har bilder i huvudet hur allt skulle kunna se ut. Men hur svårt är det inte att hitta en lokal som har en rimlig hyra?! Detblir nog den svåraste delen. Vi har inget behov av att synas fysiskt egentligen så vi behöver inte ha en typisk butikslokal som ligger i City. Det skulle vi inte ens vilja ha om vi kunde. Jag tänker mig mera någon form utav fabrik/industri-lokal.
 
Alltså, Heather Days studio. Ända sedan sedan jag upptäckte Heather och hennes fantastiska ateljé har jag varit djupt förälskad (Och en gnutta avundsjuk).

Låt mig få presentera:
min drömstudio ↓
 
Alltså jag orkar inte. Vart ska jag ens börja? Jag älskar golvet.
 
Materiaaaaal.
 
En liten trappa som leder upp till ett loft..
 
Högt i tak.

Stora underbara fabriksfönster med maximalt ljusinsläpp och så Heather själv.
 
Massor av flera bilder på både Heathers studio och fantastiska arbete finns att se på hennes hemsida eller på Instagram.
 
Nä hörrni. Vi får se. Jag låter mina visioner och drömmar fortsätta ligga i platthuvudet och gro lite tills allt mognat och klarnat och med tiden vill jag lita på att universum ger oss den perfekta studion att bedriva verksamheterna på.
 
Och.. hmm.. detta skulle faktiskt vara i Sverige.. Kom jag på. För ett tag sedan.
Mer om det sen...
Annika

Tips: https://www.instagram.com/charmaineolivia/ Även hon har en fantastisk studio! Och fantastisk konst.

Svar: Tack! Har följt henne i många år. Fantastisk :)
kandees.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress