LET'S GO CAMP!
Ikväll packar vi bussen och drar oss iväg västerut för att surfa, campa och hänga i naturen. Det är helt galet hur temperaturen skiljer sig här i södra Portugal mot tex Sagres som ligger i väst. Den kan sjunka med mer än tio grader (!) Men så skönt med lite fräschare luft när det är sådan tryckande hetta här så att man knappt kan vara ute. Framförallt skönt för lilla Selma. Augusti är även den månaden som det är som mest turism här och som de antisociala människor vi är så tycker vi att det blir lite jobbigt med allt folk. Man kan ju tycka att vi skulle bosätta oss i en stuga mitt ute i skogen någonstans istället haha.
 
För ett tag sedan gjorde vi just detta. Ja alltså vi flyttade inte ut i skogen men vi åkte västerut för att surfa och campa. Då tog vi bussen och hittade ett lugnt ställe nära en grillplats som var helt tom (kommer ju inte hända nu i augusti men..) och övernattade. Vi grillade, drack lite öl, pratade och bara njöt av tystnaden borta från civilisationen. Vid skymningen drog vi oss in i bussen där vi hade gjort mysigt med massa kuddar och täcken, och kollade på några avsnitt av The Handsmaids Tale. Sedan somnade vi med Selma mellan oss medan vi höll om henne och strök på henne och varandra. Kärlek! Vi vaknade upp till en ny solig dag och efter lite kaffe och frukost stod surfing på schemat.
 
Världens godaste öl heter just Sagres och ser ut såhär. Det finns en mini-variant också, den är nästan bättre eftersom den håller sig fräschare längre pga av mindre mängd.
 
Min största kärlek i livet.
 
Medan vi grillade stoppade jag lite godis här och där i en gigantisk kotte som Selma fick roa sig med. Det gillade hon.
 
Vår lilla Skruv.
 
Vi var såklart tvungna att fota solnedgången som snart skulle gömma sig bakom havshorisonten.
 
Och här övernattade vi.
 
Funderar på att ta med mig kameran även denna gången. Tycker ni om såna här inlägg? Tyvärr är jag ju själv aldrig med på några bilder och nu vet ni ju varför.. Jag får ju panik när en kamera åker upp framför mig. Kanske dags att börja utmana även denna fobi.. Huaa.. Ryser bara vid tanken. Att vara med på foton är nästan den absolut största och starkaste fobin jag har.
 
Kram på er! ♥
Sandra Rosén Dahlgren

Å va mys! Va sött Selma är med kotten :), ska nog prova det där med min hund också! Hon är inte intresserad av pinnar och sånt annars, bara konstgjorda leksaker.. kastar man en pinne så tittar hon bara på en som "aha och..?!" :). Ha det så mysigt och tycker absolut du ska ta med kameran! Angående fobier är det ju alltid svårt jobbigt men bra att ta tag i.. Börja smått :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress