DET HÄR MED FOTOGRAFERING & REDIGERING

 
 
 
 
 
 
Efter att mamma var hos oss och hälsade på och hon hade med sig sin kamera med olika objektiv + stativ så har det väckt en inre passion för fotografering jag inte ens visste att jag hade. Wow alltså. Det blir något helt annat med "rätt" objektiv och när man börjar hajja det här med kamerainställningar (Även fast jag inte ens fattar en tredjedel ännu). Alltså jag kan ingenting om fotografering egentligen. Men det är så fantastiskt roligt och jag har fått mersmak! Sedan är redigeringen halva nöjet tycker jag, gud så roligt det är att experimentera sig fram! Nästan som att måla en tavla. Nästan.
 
När jag fick prova mammas nyinköpta objektiv blev hon utan kamera under en hel eftermiddag stackarn haha. Detta var när vi var i stråkarna runtom Monchiqueberget. Hon fick nöja sig med mobilkameran för jag blev såld på objektivet och såg vackra motiv överallt, nästan som vykort.
 
Bilderna ovan är ifrån den där eftermiddagen. En underbar eftermiddag tillsammans med mamma, Marco och Selma när vi var ute och åkte med bilen för att visa mamma runt. Nu känner jag att jag saknar min mamma väldigt mycket när jag skriver och visar bilder från den här dagen.. Gud.. mamma.. Varför är du inte alltid här med mig? ♥
 
Bäst att runda av innan tårarna kommer.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress