DET ÄR DAGS ATT SÄGA HEJDÅ
Det är dags att säga hejdå till ett gäng äldre verk. Dessa sex, ändock skönheter i blyerts, är numer från en svunnen tid. Jag vill ge plats och fokus åt min aktuella konst. Minns ni dessa? De är liksom från Kan Dee Shop tiden, hur coolt är inte det?
 
 
Så med det sagt: halva priset på varenda en utav dom. Varför inte ett nytt tillskott till tavelväggen där hemma? Eller en present till någon du håller kär? Alla konsttrycken är signerade av mig och när de sålt slut kommer de tyvärr inte tillbaka igen. Så passa på att fynda unik konst!

// Sandra
THE PEARL OF MADEIRA
Och så äntligen kommer vi till slutet av denna inläggsserie.. Det tog bara.. ett tag.. Haha.. Men jag hoppas att ni gillat att följa den? Om ja får ni jättegärna trycka på hjärtknappen där nere ↓ Det är så intressant tycker jag att se hur mycket man lär sig efter varje målning. Efter den här målningen har jag målat två nya och evolutionen har varit markant tycker jag. Jag blir mer säkrare, lär mig nya tekniker, lär mig att se vad som funkar och inte osv. Lär mig att se en helhet.. Svårt att förklara.
 
The Pearl of Madeira blev namnet på den här målningen. Om jag ska vara helt ärlig gillar jag den här men ändå inte. Jag älskar färgerna och att den känns tropisk/exotisk, jag gillar kompositionen och mönstrerna, men det är något med hennes blick.. Jag vet inte.. För det mesta så tycker jag om den iallafall. Vad tycker ni?
 
 
Målningen är 60x120cm, väldigt avlång alltså.. Kan nog bli fint på väggen ovanför något slags hallbord? Originalet är sålt och inga konsttryck är tyvärr planerade för den. Nu kliar det i fingrarna efter att påbörja någonting nytt! Har dessvärre inga idéer i huvudet för tillfället men det kanske poppar upp nåt när jag minst anar det. Förslag?
MIN DRÖMSTUDIO
Jag har många drömmar och mål. Många idéer och visioner som cirkulerar innuti mitt lilla deformerade huvud. (Det är sant, jag har ett platt bakhuvud) En av mina drömmar är att ha en egen studio/ateljé/shop. Jag har haft den här drömmen i många år nu, men än har den inte slagit in. Kanske för att jag inte varit redo? Och kanske för att tiden inte varit en rätta?
 
Jag är ändå glad att det inte skett än. För under åren som gått har jag hunnit med att utveckla min dröm, insett vad som kanske funkar bäst, skaffat mig insikter och perspektiv. Mognat. Jag ville ha min ateljé hemma först, i mitt hus som jag skulle ha i Portugal. Idag ser mina visioner helt annorlunda ut.
 
Jag och Marco har börjat prata om att öppna någon form utav studio tillsammans och där skulle vi vilja ha plats för både tatueringsverksamhet, ateljé och eventuellt en liten butiksdel och galleri/showroom. En sjujäkla konst-studio alltså! Inte till storleken utan mer att allt i grund och botten har med konst att göra. Jag har bilder i huvudet hur allt skulle kunna se ut. Men hur svårt är det inte att hitta en lokal som har en rimlig hyra?! Detblir nog den svåraste delen. Vi har inget behov av att synas fysiskt egentligen så vi behöver inte ha en typisk butikslokal som ligger i City. Det skulle vi inte ens vilja ha om vi kunde. Jag tänker mig mera någon form utav fabrik/industri-lokal.
 
Alltså, Heather Days studio. Ända sedan sedan jag upptäckte Heather och hennes fantastiska ateljé har jag varit djupt förälskad (Och en gnutta avundsjuk).

Låt mig få presentera:
min drömstudio ↓
 
Alltså jag orkar inte. Vart ska jag ens börja? Jag älskar golvet.
 
Materiaaaaal.
 
En liten trappa som leder upp till ett loft..
 
Högt i tak.

Stora underbara fabriksfönster med maximalt ljusinsläpp och så Heather själv.
 
Massor av flera bilder på både Heathers studio och fantastiska arbete finns att se på hennes hemsida eller på Instagram.
 
Nä hörrni. Vi får se. Jag låter mina visioner och drömmar fortsätta ligga i platthuvudet och gro lite tills allt mognat och klarnat och med tiden vill jag lita på att universum ger oss den perfekta studion att bedriva verksamheterna på.
 
Och.. hmm.. detta skulle faktiskt vara i Sverige.. Kom jag på. För ett tag sedan.
Mer om det sen...