JAG ÄLSKAR DIG
Idag är det en väldigt speciell dag för mig. Jag och Marco har varit ett par i 10 år. Jag vet inte hur jag med ord ska kunna beskriva mina känslor för den här mannen och den resa vi gått igenom tillsammans. Jag vill så gärna berätta allt i varenda detalj, men jag kan inte sätta ord på mina tankar eller känslor. Det är omöjligt. Samtidigt vill jag låta vår historia bara få vara våran. Och jag tror att det är just så jag tänker låta det vara. Bara vår.
 
Jag kanske däremot kan berätta för er om den kärlek jag känner för den här människan. Den här kärleken. Min kärlek. Det är den mest fantastiska, djupaste och vackraste kärlek jag fått uppleva från en annan människa. Det är så vackert, så passionerat, så sårbart och så bottenlöst djupt att jag inte vet hur jag ska simma många gånger. Hur förklarar jag ens min kärlek för honom? Hur ska jag ens lyckas beskriva med ord de jag känner för honom? Om jag säger att jag vore död utan honom vid min sida, låter jag knäpp då? Jag är nog knäpp. Men alltså, jag älskar honom så oändligt mycket att det faktiskt gör ont ibland. Jag älskar honom så mycket att jag blir livrädd ibland. Rädd att förlora det viktigaste jag har i mitt liv. Mitt syre.
 
Han har haft ett helvete med mig men han har sakta men säkert nystat ut mina allra bästa sidor, en process som emellertid fortfarande löper. Jag har aldrig någonsin skådat det tålamod han besitter. Shit, han måste verkligen älska mig? ..tänker jag många gånger. Hur kan det ens vara möjligt? Men han gör det. Verkligen. För det har han sannerligen bevisat för mig. För som han har stått där vid min sida, i ur och skur. Och älskat. Och älskat. Och älskat. Om och om igen. Älskat så mycket tills jag själv trott att nu finns det ingen mer kärlek kvar att ge.
 
Ingen annan människa får mig att känna mig så älskad som han. Och den stolthet jag känner när jag tittar på honom. Att han är min. Bara min. Jag känner mig som den lyckligaste tjejen i världen, att jag har vunnit på lotto. Hur smörigt det än må låta. Jag känner mig så jäkla lycklig med honom! Vad fasiken gjorde jag för att han skulle komma in i mitt liv? Var det meningen? Var det meningen att han skulle komma där och rädda mig från mig själv? Ibland vill jag nästan tro det. Men vad gjorde jag för att förtjäna den här kärleken?
 
Jag vill leva med dig. Jag vill bli gammal med dig. Jag vill dö med dig. Jag vill alltid stå vid din sida, vara din, stötta dig och älska dig. Kärlek föder kärlek.. Tack. Jag ska alltid älska dig oavsett vad. Du kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta. Du är min hjälte och min stjärna. Jag älskar dig ♥
Ninni

Så fint att läsa <3

Svar: <3 <3 <3
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress