COMING UP!
Wild
 
Hallå där, hur mår ni? Har det blivit någon vår i Sverige än?

↑ Det här är en gammal kär favoritmålning. WILD. Jag är väldigt glad att kunna berätta att den kommer som konsttryck i storleken 100x100cm (eller ev. 90x90cm)och kommer gå att reservera inom väldigt kort.
 
The Golden Pineapple & The Carnival
 
Jag har haft fullt upp sedan sist jag skrev. Dagarna bara rusar iväg och jag hinner inte med någonting känns det som. Vart var vi sist? Jo! Jag har ju äntligen hittat ett tryckeri och fått se ett fantastiskt fint provtryck på The Golden Pineapple, alltså jag döööör vad fint det blir! Ska bli en fröjd att få börja packa och skicka ut till de som reserverat ♥ The Carnival är redan slutsåld. Och så finns det tre exemplar kvar av The Golden Pineapple. Reservera HÄR. Känns som att jag har en hel del på gång och det känns så fantastiskt! Tänkte försöka påbörja en ny målning denna vecka. Mina fingrar kliiiiiar! Och så håller jag på att förbereda ett specialinlägg till er förstår ni :)
Anonym

Så roligt att höra, att det går bra,
Och våren den verkar ha missat oss, det snöade i Västerås idag och hos mig var det -10 imorse.

Svar: Tack! :)
Åh vad tråkigt med snö och så kalla temperaturer. Jag önskar jag kunde sprida lite värme härifrån :) Kramar
Sandra Nobre

Linda

Vad roligt att det går så bra för dig <3 :D
Tyvärr har våren inte kommit på riktigt till Sverige, inte till Småland i alla fall. En hel del blommor har vågat sig upp ur jorden och har varit det i någon vecka nu. Vädret däremot.. En dag skiner solen och en annan snöar det ;)

Svar: Tusen tusen tack :)
Det känns overkligt att det fortfarande skulle vara snö i Sverige.. Här solar vi och badar i havet sedan en månad tillbaka.. Vilka kontraster.

Kramar till dig!
Sandra Nobre

Kaisa

Hej! Åh älskar din konst! Men är så nyfiken på hur du får skuggor och får alla snygga drag i ansiktena?! Hur blandar du ihop de så snyggt o har du något speciellt tips ?? ☺️
Kram!

Sandra

Du är så fantastiskt duktig😍
Kommer The Carnival komma in i lager igen? Hann inte köpa och är så så arg på mig själv för det, haha. Håller på att renovera vårt sovrum och den hade passat så galet bra där inne!

Svar: Tack snälla du! 💕 JaThe Carnival fylls på inom kort ☺
Sandra Nobre

Anna

En fråga, till dig som mått mycket dåligt och haft ångest. Jag är själv konstnär men känner mig så handlingsförlamad. Jag älskar ju att måla men får sådan presentationsångest typ och kan liksom inte resa mig från soffan. Börjar jag måla så slutar ja efter ett litet tag och är bara missnöjd. Så tråkigt då jag älskar det mem känner mig bara så dålig. Dålig på att måla och dålig på att göra det jag tycker är så kul.

Har du nått bra tips?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress