ÄNTLIGEN!
 
I går var vi runt och letade tryckerier här i Algarve som kan göra konsttryck av mina verk. När vi nästan hade gett upp hoppet hittade vi ett precis i närheten där vi bor, ett stort tryckeri och kom hem med en beställning på en gång. Så otippat! Killen vi pratade med var så himla trevlig och hjälpsam och ordnade ett provtryck av The Golden Pinapple i storleken 70x100cm på plats. Det blev över förväntan, så otroligt makalöst vackert, toppkvalité! Ni kan ju gissa min sprudlande glädje när vi gick därifrån 😊 Äntligen!

Så nästa vecka får jag leverans på The Golden Pineapple 70x100cm samt The Carnival 60x80cm men redan nu kan den som är intresserad reservera ett exemplar och få 300:- i rabatt. (Då det är begränsad upplaga är det först till kvarn.)
 
- Ord. pris 1349:-
- Ditt pris 1049:-
 
Dessutom är det ju alltid fri frakt hos mig. Alltså det kan inte bli bättre tror jag? Jag tror faktiskt inte det. Och som jag tror att jag har nämnt tidigare så är The Golden Pinapple väldigt speciell för mig. Åh vad jag tycker om älskar den målningen. Den ger mig så mycket glädje, hopp och kärlek. Den sprider positiva vibbar och härlig energi. Jag hoppas att ni känner samma när ni tittar på den ♥
 

 
anna

tycker det är den finaste målning du gjort!
så fin, en sådan man verkligen fastnar för och kan stirra på ett bra tag.
bra färgbalans och komposition också!
on top.

Svar: Åh tusen tack, så glad jag blir! Jag håller med, jag tror det är den finaste tavlan jag gjort för den sprider så mycket glädje och sådan positiv energi till mig. Kommer alltid att känna glädje när jag tittar på den :) Kramar!
Sandra Nobre

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress