BLOCKERAD
 
Aldrig nånsin tidigare, tror jag, har jag haft SÅHÄR jäkla svårt att få ihop en enkel skiss. Jag skissar, jag suddar, jag skissar och så suddar jag igen. Det är precis som att jag glömt bort hur man gör. Alltså, vi pratar om en sketen skiss som ska vara helt prestigelös. En skiss som inte bör ta mer än 15 minuter att kladda ihop. Inte ens det klarar jag av just nu. Jag har försökt få ihop den här skissen i flera dagar nu men det slutar med att jag antingen klottrar över det lilla jag åstadkommit på pappret, eller att jag helt enkelt ger upp, lägger i från mig skissverktygen och hoppas på att det kommer en bättre dag i morgon istället. Och så kommer det en ny dag. Jag är taggad och tänker nu jäklar ska jag göra den här skissjäveln! Och så sitter jag där igen med samma problem. Jag blir oftast så mentalt slut att det slutar med att jag somnar.. Det är påfrestande. Min hjärna blir liksom trött!
 
Jag har en teori dock. Jag tror jag blivit blockerad. Efter mitt senaste konstverk som blev en solklar favorit, inte bara hos mig själv men hos många andra, har jag satt ribban högt. Jag har helt enkelt fått en sjujäkla prestationsångest. Mina rädslor att skapa ett nytt verk som inte är lika bra som TGP (The Golden Pineapple) har blockerat mig. Det är så sjukt löjligt att det inte är sant! Men det är sant. Liksom.. hur ska jag nånsin kunna skapa nya verk som ligger i samma nivå som TGP? Kommer aldrig få till det som den. Inget kommer nånsin bli så bra som den. Så går tankarna.. Jag har ju alltid ställt väldigt höga krav på mig själv, kan ni då tänka er NU?! Alltså jag blir så brutalt trött på mig själv så det finns inte. 
 
Här sitter jag och kan inte få ihop en skiss till en ny målning för att jag har lyckats ge mig själv rejäl prestationsångest? Vad är det för fasoner? Hur ska jag bryta loss den här blockeringen? Hur ska jag sluta ställa så höga krav på mig själv? Hur ska jag göra för att bli mer snäll mot mig själv som "konstnär"? Hur dealar man, på riktigt nu, med prestationsångest? 
 
Jag skäms över att skriva om det för jag tycker det är så löjligt! Men jag kände att jag behövde få lufta ur mig lite.. Så ni vet vad "jag har haft för mig" den senaste veckan.. Varför det varit lite tyst här.. Pinsamt är det.. Att en sån här löjlig liten sak kan ta så mycket tid och energi från en. Att det kan få en att ramla av banan.. 
 
Att få vara "konstnär" och få måla tavlor och skapa konst är för mig det absolut bästa som finns, min absolut största passion och också mitt syre som jag behöver för att leva. Men det är också enormt påfrestande många gånger. Nästan så att jag tappar mitt syre och inte längre kan andas. Förstår ni hur jag menar? När konsten är meningen ska lyfta mig som människa kan den ibland vara så sneaky att den istället bryter ner mig. Och det här måste jag få lite bukt på känner jag innan det tar över för mycket.
 
Jag ska googla nu på "hur man hanterar prestationsångest" 😂 Kanske finner jag några användbara verktyg?
 
Jag tar annars tacksamt emot tips, råd och stöd från Er, kanske ni vet bättre än google?
 
Kan vi kramas nu? 💕
 
COMING UP!
Wild
 
Hallå där, hur mår ni? Har det blivit någon vår i Sverige än?

↑ Det här är en gammal kär favoritmålning. WILD. Jag är väldigt glad att kunna berätta att den kommer som konsttryck i storleken 100x100cm (eller ev. 90x90cm)och kommer gå att reservera inom väldigt kort.
 
The Golden Pineapple & The Carnival
 
Jag har haft fullt upp sedan sist jag skrev. Dagarna bara rusar iväg och jag hinner inte med någonting känns det som. Vart var vi sist? Jo! Jag har ju äntligen hittat ett tryckeri och fått se ett fantastiskt fint provtryck på The Golden Pineapple, alltså jag döööör vad fint det blir! Ska bli en fröjd att få börja packa och skicka ut till de som reserverat ♥ The Carnival är redan slutsåld. Och så finns det tre exemplar kvar av The Golden Pineapple. Reservera HÄR. Känns som att jag har en hel del på gång och det känns så fantastiskt! Tänkte försöka påbörja en ny målning denna vecka. Mina fingrar kliiiiiar! Och så håller jag på att förbereda ett specialinlägg till er förstår ni :)
ÄNTLIGEN!
 
I går var vi runt och letade tryckerier här i Algarve som kan göra konsttryck av mina verk. När vi nästan hade gett upp hoppet hittade vi ett precis i närheten där vi bor, ett stort tryckeri och kom hem med en beställning på en gång. Så otippat! Killen vi pratade med var så himla trevlig och hjälpsam och ordnade ett provtryck av The Golden Pinapple i storleken 70x100cm på plats. Det blev över förväntan, så otroligt makalöst vackert, toppkvalité! Ni kan ju gissa min sprudlande glädje när vi gick därifrån 😊 Äntligen!

Så nästa vecka får jag leverans på The Golden Pineapple 70x100cm samt The Carnival 60x80cm men redan nu kan den som är intresserad reservera ett exemplar och få 300:- i rabatt. (Då det är begränsad upplaga är det först till kvarn.)
 
- Ord. pris 1349:-
- Ditt pris 1049:-
 
Dessutom är det ju alltid fri frakt hos mig. Alltså det kan inte bli bättre tror jag? Jag tror faktiskt inte det. Och som jag tror att jag har nämnt tidigare så är The Golden Pinapple väldigt speciell för mig. Åh vad jag tycker om älskar den målningen. Den ger mig så mycket glädje, hopp och kärlek. Den sprider positiva vibbar och härlig energi. Jag hoppas att ni känner samma när ni tittar på den ♥