JAG KOMMER TILLBAKA
 
 
Hej! Jag kände att jag ville skriva innan årskiftet. Det har varit tyst här obekvämt länge men jag vill berätta för er att jag kommer att komma tillbaka. Jag vill börja blogga igen. Jag kommer att ha så mycket att blogga om och så mycket att dela med mig av under det nya året som kommer och i fortsättningen. Jag vill blogga dels för att påminna mig själv om att livet kan vara vackert och fantastiskt roligt. Jag vill blogga för att påminna mig själv om vilka framsteg jag gör. Hur jag utvecklas till att bli än ännu bättre människa. Hur jag lär mig av mina misstag. Och att vara en inspiration för andra.
 
Jag vill att när man går in här så ska man känna glädje för jag vill sprida glädje. Och kärlek. Massor.
 
För hela mitt liv har typ varit alldeles för mörkt och dystert. Trist. Och jag har aldrig gillat den människa jag var förut. Jag gillade aldrig henne. Nu håller jag på att sakta men säkert forma mig till den människa som jag vill vara och att slutligen tycka om henne. På djupet liksom.
 
(Förresten ni får ta att jag låter lite töntig när jag skriver, men jag är lite töntig. Jag har aldrig varit bra på att skriva, eller att egentligen uttrycka mig överhuvudtaget. Och när jag väl skriver texter så låter jag som en mupp. Så där sentimental och djup. Som en mupp helt enkelt.)
 
Jag ska byta livvstil. Byta land.
 
Jag flyttar till Portugal med min Marco om ca 4 veckor. Alltså jag vet det är helt sjukt att jag säger det. Vi har ju varit på väg i så många år nu. Redan första året som vi blev tillsammans ville vi egentligen bo där och det är snart 10 år sen (!) Nåt har alltid stått i vägen. Mest känslor av rädsla tror jag. Men jag vet inte riktigt. Vi har velat försöka med Sverige och ja vi har försökt och försökt och försökt att älska detta land, klimat och livsstil. Men det har aldrig funkat. Nu känns det så rätt.
 
Jag skulle ha grävt min egen grav om jag skulle stannat.
 
Jag vill också blogga om min vardag och mitt liv som konstnär och designer där borta i Portugal. Vill låta min familj hänga med om hur jag har det där och vad som händer. Ni med. Ni kommer att få följa med på alla mina äventyr och jag hoppas att ni kommer att trivas att hänga här på min "nya" blogg :)
 
Nu vill jag till sist önska er ett underbart, fantastiskt och ett helt maaaaaagiskt 2017! ♥
Spara
Spara
Spara
Spara