UNDESIRABLE
Är inte helt 100% nöjd med resultatet av den här målningen. Den känns inte riktigt som jag. Men men. Nu är den klar iallafall och såhär får den förbli. Vet inte om jag ska lägga penslarna åt sidan ett tag och satsa mer på lite blyerts härnäst. Vi får se.. Jag har ju mitt projekt i skallen om fortfarande ligger och gror lite.
 
Men om jag ska vara helt ärlig ligger varken lusten, inspirationen eller motivationen på topp just nu. Har känt så länge nu. Jag känner mig lite stressad över några saker i livet, det kanske kan vara det. Tyvärr verkar jag inte kunna finna lugnet i målandet eller tecknandet för tillfället, utan det gör mig bara mer stressad nu. Och på grund av det blir jag ännu mer stressad. Det var ju såhär det aldrig skulle få bli. Jag ville aldrig någonsin behöva känna mig stressad över att producera konst..
Louie

Jag tycker den är väldigt vacker, men det är synd att du känner så. Hoppas stressen lägger sig och inspirationen kommer tillbaka!

Svar: Tack snälla, det hoppas jag med :)
Art by Kan Dee

Frida (Fröken Ugglehufvud)

Jag tycker att denna är en av dina bästa målningar du gjort på sistone, så det kanske mer är att stressen gjort att du gått in i en kritisk period snarare än att kvalitén på det du gör skulle ha blivit sämre :-) Men jag vet hur det känns, det är jäkligt jobbigt och inte det lättaste att ta sig ur dippar, men det fixar du!

Annika

Den är fantastisk!!!

sofie

jag fullkomligen älskar denna och hade jag haft pengar till det hade jag köpt den direkt :) ibland måste man ha låga stunder för att kunna ta sej tillbaka igen. man kan inte alltid vara på topp ;)

Anonym

Jag tycker den är helt amazing 😍 får en feeling av att den är lite "lugnare" än dina andra dollor, men absolut minst lika fantastiskt fin! (:

Olivia

Jag älskar din blogg. Det är så intressant att läsa dina tankar kring konsten och annat du skriver om.

Hoppas den här stressperioden snart är över, du är helt fantastiskt duktig!

Anonym

Hej kandee! Guuuuuuuud vad jag älskar dina tavlor . Jag har kikat in på din blogg några gånger per år sedan 2009 och jag blir alltid lika inspirerad!! Jag målar själv och jag undrar vad du använder för färg och om du använder akryl , hur du får till så smala streck när du gör håret m.m.

Skulle bli så tacksam för svar .
Dina tavlor är helt magiska .

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress