NÄSTA ÅR KOMMER JAG ATT HA EN EGEN ATELJÉ
Håller på med en ny målning just nu som ser ut nånting såhär hittills. Lite annorlunda med gråskala i hud och hår och några färgade detaljer. Älskar att prova nya tekniker, känner att jag försöker prova mig fram genom varje ny målning jag gör för att hitta den stil och teknik jag trivs bäst med. Varje målning är ett steg längre för mig i min utveckling som både person och konstnär. Speciellt inom måleriet.
 
Nästa år kommer jag att ha en egen ateljé och då kommer allting bli så mycket bättre. En ateljé i mitt eget hus där jag kan måla, skapa och experimentera med min konst men också där jag kan driva mitt företag. Där jag kan packa beställningar, slå in målningar, blogga och sköta det administrativa. Med utsikt över havet eller iallafall med en annan slags luft.. en mer varm och exotisk luft.. Där jag kan svalka mig i en pool som ligger alldeles intill ateljén. Där jag kan plocka färska citroner direkt från trägården. Där jag kan känna doften av havet.. Alltså fattar ni vilken drömmare jag är?! Men det är mitt mål. Och ni ska få hänga med mig under varenda dag när jag nått dit :)
Julia

Så himla snyggt!! Och den drömmen du har låter inte helt fel!

Tänkte passa på att fråga också om du har någon favorit bland canvases? Färger? Medium? Penslar? Vill gärna ha lite tips då jag har väldigt lågbudget saker och speciellt när det kommer till canvases hämmar det mig lite tycker jag! :)

Ninni

Den drömmen låter helt underbar :)

Julia

Undrar om "You & me" kommer som print? Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress