KONSTIGA OCH ANNORLUNDA UTSEENDEN
Jag gillar verkligen den här dollan. Symbiosis. Jag tycker hon är fin med sitt konstiga utseende och sin fågel. Jag gillar verkligen konstiga och annorlunda utseenden, det är väl lite därför jag aldrig riktigt helt tecknar realistiskt mänskliga ansikten. Personligen är det mer intressant för mig med ett unikt och annorlunda utseende som bryter mot normen eller det vanliga. Men med det menar jag inte att de utseenden som jag finner är "normala" inte skulle vara vackra på något sätt. Nej, jag tycker att alla är vackra med sina egna personliga drag. Men jag liksom dras mer till det abnorma.. ja ni fattar :)
 
Symbiosis är ett väldigt högt betydande alster för mig. Därför bestämde jag mig för att göra konsttryck i begränsad upplaga av endast 50 exemplar av henne. Numrerade och signerade för hand. Genom att äga ett exemplar av Symbiosis kan du tillsammans med henne känna dig unik och speciell med vetskapen om att du är en av endast 50 personer i hela världen som får ha henne pryda din vägg.
 
 
Sofie

Hej! Jag läste din blogg för länge sedan (när du precis slagit igenom med Kan Dee Shop - fann dig genom Kenza) men sen slutade jag av någon okänd anledning läsa din blogg. Härrom kvällen bara ploppade ditt namn upp i huvudet och jag ba MEN HERREGUD JAG MÅSTE JU LÄSA DEN NU PÅ BUMSEN! Känner mig dock lite lost eftersom det var så längesen jag läste (alltså säkert 2 år sen MINST). Kan du inte göra något inlägg om dig, ditt liv och berätta lite mer? Så att man kan catcha up lite. Det finns kanske några nya läsare som också är mer nyfikna på dig! :D
Har precis flyttat till en ny lägenhet med min pojkvän som också är "konstnär" (fast helt digitalt, mer illustratör/concept artist kanske) och vi måste verkligen ha någon av dina tavlor här!!

Svar: Åh vad kul att höra att du kom tillbaka tillslut! 💕 Om du klickar på Om Kan Dee så kan man läsa lite om vad som hänt genom åren och där finns också en länk till ett inlägg där jag berättar om slutet för Kan Dee Shop. Du kan också läsa frågor och svar under kategoier, där finns det en kategori som heter just frågor och svar 😊 Vad kul också att ni vill ha mina tavlor i er nya lägenhet, välkommen att besöka min nya konst-shop www.artbykandee.com. Massa kramar!
Art by Kan Dee

Karin

Så vacker! :)

Svar: Tusen tack!! 💕
Art by Kan Dee

Louie

Jag förstår vad du menar, tycker också om "konstiga" utseenden. Liksom överdrivna drag:)
Väldigt fin förresten :)

Ninni

Vad fin! Gillar pappegojan också :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress