KAN DEE SVARAR PÅ FRÅGOR
Det var snart ett år sedan jag hade en frågestund här på bloggen sist. Jag vet inte om man gör sånt nu mer? Hur som helst så tycker iallafall jag att det skulle vara roligt att få lite frågor att svara på, så medan jag lagar lite mat här hemma så får ni mer än gärna skicka iväg era frågor och funderingar här under i kommentarsfältet. Jag väljer ut de bästa och mest relevanta frågorna som jag kommer att ge svar på under veckan. Fråga på! :)
Viktoria

Kommer ihåg att du fixade dreads förut men blev inte nöjd. Hur har det gått med det?

Johanna O

Vilken/vilka är din favorit konstverk du gjort?
Hur hanterar du dom stunderna det känns tungt och svårt att teckna/måla och det känns som att inget blir bra? Om du har sådana stunder?
Hur skulle din egna ateljé se ut om du fick bestämma precis allt?
:)

Sandra

Du är SÅ snygg!!!

Svar: Är jag? Men tack!!😊
Art by Kan Dee

Ninni

Har du planera på att sälja in din konst till t.ex Desenio? :)

X-Chel

Läste i ett av dina tidigare inlägg att du funderade på att måla/skissa en ny kategori dollor med krigartema...stämmer det? Det skulle vara jätteintressant (för mig) att få höra/läsa lite om dina tankegångar kring detta ämne, dvs vad/hur/varför/varifrån din inspiration kommer i just detta fall och (ifall det existerar) se en eventuell skiss/preview på detta ämne. Ser, som sagt, fram emot nya, spännande konstverk å din sida, i vilket fall som helst!

Maria Hoffbeck fra En verden af kunst

Hejsan søde :-)
Du er så dygtig en kunstner og jeg vil gerne vide, hvad der fik dig til at starte med din kunst?
Hilsner fra en dansk kunstner :-)

Ekaterina

Var står du spirituellt och vad är din livsåskådning? Följer du någon tro, religion eller annat?

Matild

hur "föddes" dina dolls? :)

Linda

I de stunder då kreativiteten inte flödar, vad/hur gör du för att få den tillbaka? :) Har du någon favorit bok/film/tv-serie? Favorit mönster på t.ex klädesplagg eller prydnadskuddar? Har du något favorit smycke, i sådana fall vad för något? :) Ha en fortsatt trevlig kväll. Kram på dig <3

Emma Svensson

Har inte riktigt någon fråga just nu, men kanske kommer på någon senare. Vill mest bara säga att du är så himla, himla fin! Är så glad över att bloggen är igång igen, och när nästa lön kommer ska jag se till att köpa något fint att hänga på väggen. Kram!

Svar: Men åh vad du är söt, tusen tusen tack! :)
Art by Kan Dee

Eveline Karlsson

Skulle du vilja göra någon speedpainting-video? Och har du några allmänt bra tips på hur man blir en bättre konstnär och hur man kan marknadsföra sig? Kram!!

Therese

Funderar du på vegeteriansk eller vegansk livsstil? Är du intresserad och vad tänker du kring det hela? :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress