MIN KONST DÅ OCH NU
DÅ - 2009


NU - 2015
 
Jag skulle vila här om dagen och låg och tänkte en del innan jag föll i sömn. Hur såg min första målning ut? Jag var då tvungen att gå långt tillbaka i bloggen och liksom fastnade i min egen blogg så som den var år 2009. Spännande. Ibland saknar jag den tiden för nånting har ju hänt.. Idag ser min blogg inte alls ut på samma sätt som då. Ett inlägg innehållande mina målningar DÅ gav mig upp mot 50 kommentarer av ren kärlek. Idag är jag tacksam om någon ens klickar sig in på min blogg längre. Det är sorgligt.
 
Vad har jag för teorier kring detta? Jag vet inte, mycket kanske beror på mig själv. Om jag inte visar mig lika engagerad för min blogg längre, varför ska andra göra det? Sen kanske det också är så att det här med bloggandet dött ut lite med åren för precis då, var ju bloggandet som hetast. Idag är det inte på samma sätt längre och det kommer nog aldrig att bli? Jag har faktiskt ingen aning.
 
Egentligen var det inte detta jag ville ta upp, utan jag ville faktiskt bara framhäva mina allra första målningar som jag gjort. Vilken utveckling från de målningar jag gör idag och ändå kan jag känna en saknad i mina första målningar, hur jag lekte mer med färg och form, mer abstrakt, mer "lättsamt".. Idag blir det mer och mer precist, mer och mer detaljerat. Jättebra det med, men jag kan inte låta bli att sakna att göra någonting annorlunda med färgerna. Bara för omväxling skull. Jag skulle vilja testa att måla något i den stil jag gjorde för 7 år sen. Bara släppa loss och kladda mer.
 
Vad tror ni om det? :)

Psst! Sedan min blogg legat nere har jag fått se att mitt senaste inlägg aldrig dykt upp på Bloglovin'. Någon som vet vad det kan bero på?
POOS

Jag älskar din konst - både den äldre och den nya. Tänk att hag följt din utveckling i så många år! GALET!

Svar: Roligt att du hängt med så länge, det uppskattar jag till 1000 😊
Art by Kan Dee

Sofie J.

Åh, minns att jag slaviskt följde din blogg när jag var yngre, så himla glad att jag hittade den igen... Du är en sådan sjukt, "out-of-this-world"-bra inspiration!

Svar: Men åh tack så mycket! :) Blir så glad åt att kunna inspirera. Så tack! Kram
Art by Kan Dee

Louie

Så kul att se din utveckling, din konst var så fin även då^^
Kan förstå din känsla att du saknar hur du gjorde innan, det gör jag också när jag ser tillbaka till gamla teckningar/målningar.:)

Svar: Tycker du, tusen tack!
Art by Kan Dee

Ninni

Kul att se hur du utvecklats! :) man ser verkligen stor skillnad. Jag klickar mig in här varje gång du uppdaterar :) För mig verkar dina inlägg ha kommit upp på bloglovin.

Svar: Toppen! 😊
Art by Kan Dee

Olivia

Åh att ens uttryck kan förändras så mycket.. Jag minns när jag inte varit inne på din blogg på kanske 2 år och blev lite chockad (på ett positivt sätt) över hur du kan få fram ny konst som speglar dig, men utan att upprepa dig. Tycker du är cool.! :)

Svar: Åh gud tack! Och jag tycker tvärtom, att jag aldrig riktigt hittar min stil.. Men intressant att se hur olika vi ser :)
Art by Kan Dee

Julia

Jag har följt din blogg nästan från början och jag har alltid varit väldigt fascinerad av dina konstverk, tycker det är fantastiskt att fått följa din utveckling! Det känns som precis som det ska vara, att när man utvecklas som människa ändrar sig det man målar.

Erkänner mig skyldig till att inte besöka din blogg lika ofta men blir fortfarande lika förtrollad varje gång jag går in och ser att du gjort något nytt <3

Ett tips för att man ska besöka oftare är att uppdatera lite mer kontinuenligt, det räcker med ett inlägg om dagen eller 4-5 st i veckan men då vet man att går man in varje dag kommer det finnas något nytt att se :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress