HEJDÅ SVERIGE
Jag borde inte lägga upp den här bilden för den är verkligen hemskt dålig och ger inte målningen rättvisa. Men jag kunde inte låta bli att visa den för er ändå nu när den äntligen blev klar ikväll. Den heter Masked Ball och är 100x100cm. Den har varit jobbig att göra. Det har varit tungt från början till slutet. Resan har varit väldigt känslomässigt påfrestande och det känns så skönt att lämna dessa känslor bakom sig nu och gå vidare. I morgon åker jag och babe till Portugal och när jag kommer tillbaka därifrån ska jag vara fylld av energi och kraft. Jag ska hämta så mycket inspiration och influenser så att jag spricker och när jag kommer hem ska jag måla tavlor på löpande band för min hjärna exploderar snart av idéer och färger. Och det är bra.
 
Jag lägger upp en bättre bild på Masked Ball så fort jag kommer hem igen och kan fota den med riktig kamera i dagsljus. Vid intresse av att äga denna målning går det bra att slänga iväg ett mail till mig.

I går sålde jag 3 original. I morse klev jag upp och började packa alla målningar. Bubbelplast i meter, alldeles för små kartonger, en ond rygg och 3 timmar senare så kunde jag äntligen åka iväg med dem till Posten. Det är ett jäkla bök att packa målningar må jag säga. Det är svettigt och slitigt och förmodligen baksidan av ett annars så underbart och fritt jobb, men jag gör det miljoner gånger om för känslan av att få göra det jag älskar varje dag, det är bannemej lycka. Ren och skär. Och att få inspirera männsikor, göra dem glada. Med sin konst! Vilken jäkla magi alltså. Hur visar man sin tacksamhet?! Jag gör vad som helst.

Nu ska jag ge pojkvännen massage för han fyller år :) Jag bloggar (förhoppningsvis) som vanligt i Portugal med ljuvliga bilder direkt på plats! Godnatt världen! ♥
Ninni

Snygg! :) låter underbart att få jobba med det man har passion för :D

Louie

Ser fantastisk ut! :)

Céline

Så fin!!!!!!

Connie

Älskar denna tavlan! (eller alla tavlor du gör rättaresagt) :)! Hade varit coolt att se dig måla dina dolls med en färgglad slöja eller något, kan tänka mig det kan bli coolt också :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress